Navigatie Link overslaanHome » Diensten en producten » Producten

ICTZ HiX Update

Met ICTZ HiX Update kunt u met slechts enkele drukken op de knop de HiX client software installeren of bijwerken. U kunt vanuit één beheerapplicatie alle in gebruik zijnde ChipSoft HiX omgevingen, releases en hotfixes beheren.
Lees verder >>

ICTZ HiX Verwijsmanager

Verwijsbrieven op papier behoren met deze oplossing tot de verleden tijd. De ICTZ Verwijsmanager is een naadloos in HiX geïntegreerde toepassing. U heeft direct zicht op binnengekomen verwijzingen die meteen kunnen worden verwerkt en opgepakt vanuit HiX.
Lees verder >>

ICTZ HiX Test- & Opleidingsscript

Het ICTZ HiX Test- & Opleidingsscript verzorgt de anonimisering van patiëntgegevens ten behoeve van uw HiX ontwikkel-, test- en acceptatieomgevingen. Het script versleutelt de database, zodat gegevens niet meer te herleiden zijn naar echte patiënten.
Lees verder >>

ICTZ Login Control

Met ICTZ Login Control kunt u uw leveranciers gecontroleerd toegang verlenen tot uw systeem. Volgens de norm NEN7510 wordt de toegang van een leverancier alleen toegestaan na expliciete toestemming van of namens de leiding van de organisatie. Login Control helpt u automatisch aan deze eis te voldoen.
Lees verder >>

Contact

T. +31 (0)88 4646 020

E. marketing@ictz.nl

Alle contactgegevens

Certificeringen