Navigatie Link overslaanHome » Over ICTZ » Het bedrijf » Duurzaamheid

Duurzaamheid

Duurzaamheid wordt een steeds belangrijker onderwerp binnen veel organisaties. Ook ICTZ hecht waarde aan duurzaamheid en besteedt in toenemende mate aandacht aan maatregelen met betrekking tot het milieu.

ICTZ neemt ‘standaard’ maatregelen, waaronder bewust stilstaan bij wel/niet (dubbelzijdig) printen van documenten en de aanschaf van huisstijlenveloppen met FSC keurmerk. Bij aanschaf van het wagenpark worden vrijwel uitsluitend elektrische auto’s en leaseauto’s met een laag CO2 uitstoot aangeschaft. Voor medewerkers en bezoekers van ICTZ met een elektrische auto zijn oplaadpalen beschikbaar gesteld.

Ook bij de keuze voor leveranciers let ICTZ op de duurzame insteek van het betreffende bedrijf. Voorbeeld hiervan is het datacenter waar ICTZ gebruik van maakt. Bij de selectie van een nieuwe provider van het datacenter, waarin de omgevingen van ICTZ en klanten ondergebracht worden, is mede gelet op de factor ‘duurzaamheid’. De gekozen provider heeft dit hoog in het vaandel staan en is zelfs uitgeroepen tot meest groene datacenter van Nederland. Zo maakt het datacenter gebruik van warmte- en koude-opslag in de grond, in plaats van mechanische koeling. Overtollige warmte wordt gebruikt om naburige gebouwen te verwarmen. 

Contact

T. +31 (0)88 4646 000

E. info@ictz.nl

Alle contactgegevens

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de

maandelijkse nieuwsbrief