Systeem monitoring

Systeem monitoring, de HiX-infrastructuur nader bekeken

HIP garandeert veilig en beschikbaar te zijn en altijd de vereiste performance te leveren. Een garantie van 99,9% dat HiX altijd beschikbaar is bij gebruik van het Healthcare Information Platform. Die garantie geeft ICTZ niet zomaar; zij gelooft in haar kennis en ervaring met infrastructuren én vertrouwt op de ProActive-software voor HIP. Deze door ICTZ ontwikkelde monitoroplossingen worden voor cruciale HiX-servers in de infrastructuur ingezet en bewaken 24/7 de gehele infrastructuur voor een maximale HiX-performance en -beschikbaarheid. Durft u het aan? Wij wel.

Systeem monitoring bestaat uit:

Meer weten over Systeem monitoring?

ProActive Monitor & Dashboards

ProActive Monitor en Dashboards: houd uw database en servers in de gaten

Potentiële databaseproblemen zijn vaak al zichtbaar voordat sprake is van een echte verstoring. Hét moment om in te grijpen zult u denken. Dat klopt, maar het signaleren van mogelijke verstoringen is niet eenvoudig, laat staan het voorkomen ervan. U kunt nu eenmaal niet de hele dag uw databases, servers en processen controleren. U kunt het wel láten controleren, met behulp van ProActive Monitor van ICTZ.

Hosting Zorgportaal

Hosting Zorgportaal, richt u op de functionele kant van het zorgportaal

Het CS-Zorgportaal van ChipSoft ontsluit patiëntinformatie via internet. Patiënten en huisartsen kunnen het ziekenhuisdossier en uitslagen inzien en patiënten kunnen zelf afspraken plannen. Een hele handige en gebruikersvriendelijke tool tot het moment dat onbevoegden de informatie kunnen benaderen. Een datalek? Achterstallig onderhoud? Wet- en regelgeving foutief toegepast? Dan heeft u écht een probleem.

Het CS-Zorgportaal goed inrichten, beheren en onderhouden helpt, maar de ervaring leert dat de gestelde eisen door ChipSoft en DigiD en de onderliggende infrastructuur fors kunnen wijzigingen. De techniek is complex en specifiek en de risico’s zijn groot. Boezemt het u geen enkele angst in om uw ziekenhuisdata beschikbaar te stellen aan derden? Profileert uw zorginstelling zich graag als zorgportaalspecialist? Dan is er geen enkele reden voor het technisch uitbesteden van CS-Zorgportaal.

Meer weten over Systeem monitoring?

Neem contact met ons op!