ICTZ Management Suite

ICTZ Management Suite, behoud de regie over uw systeem

Uw ICT-afdeling speelt een grote rol in de informatievoorziening in uw zorginstelling. U wilt uw zorginformatiesysteem -idealiter- 24 uur per dag 100 % in de lucht. Ook als u naast de reguliere ICT-werkzaamheden nog een aantal projecten uitvoert. Komt u handen en technische kennis tekort, dan kunt al helemaal geen down-time gebruiken. Er staat veel op het spel: patiëntveiligheid, informatiebeveiliging, een optimale prestatie van uw zorgsysteem HiX. Dat betekent 24 uur per dag controleren, aanpassen en aansturen van de technische processen. Een dagtaak! ICTZ kan u hier eenvoudig mee helpen. Binnen HIP houden we alle onderdelen van de infrastructuur voor u in de gaten. We kijken mee en geven advies.

Met de ICTZ Management Suite (IMS), de HIP-beheermodule, raadplegen en informeren we u over de status van diverse HiX-onderdelen. Hiermee heeft én houdt u overzicht over de performance en beschikbaarheid van HiX. U kunt terugvallen op diverse dashboards met HiX-inhoudelijke overzichten; met een druk op de knop vraagt u nieuwe HiX-omgevingen aan voor een project, een test of voor opleidingen. U  bepaalt of dit verkleinde en geanonimiseerde omgevingen moeten zijn. Wij de uitvoering, u de regie!

ICTZ Management Suite bestaat uit:

Meer weten over ICTZ Management Suite?

Ketenmonitor

Uw ICT-afdeling heeft het vast al eens gehoord: “Het systeem is traag.” De eindgebruiker zit te wachten en het systeem krijgt daarvan de schuld. ICT-omgevingen worden steeds complexer en vaak kan vanuit de techniek moeilijk bepaald worden wat de grootste oorzaak is voor het probleem. Het kost steeds meer tijd en mankracht om HiX in optimale staat te houden. Om meer inzicht te krijgen in de performance en techniek van HiX hebben wij Ketenmonitor ontwikkeld.

IMS Hotfix Manager

IMS Hotfix Manager, de tweewekelijkse update zonder zorgen

Voor de HiX-applicatie worden tweewekelijks updates uitgebracht, beter bekend als hotfixes. Zes-en-twintig brokken software met wijzigingen ten gevolge van richtlijnen, wijzigingen voor een betere werking of bug fixes, die u móet installeren op alle systemen van uw gebruikers.

Healthcare Database Manager

Healthcare Database Manager, voor kleine geanonimiseerde OTA-omgevingen in één klik

Maakt u gebruik van opleidings-, test- en acceptatieomgevingen? Ongetwijfeld, omdat deze zogenoemde OTA-omgevingen het mogelijk maken uw productieomgeving na te bootsen voor opleiden en testen. Maar hoe zit het met de eisen die u aan zo’n omgeving stelt?

Login Control

Login Control, voor als u controle wilt in plaats van het nakijken

U kent het probleem ongetwijfeld: zonder dat u ervan op de hoogte bent, logt een leverancier in op het netwerk van uw zorginstelling. Eenmaal in het systeem worden aanpassingen gedaan, of erger nog, ongevraagd worden er updates uitgevoerd. Een up-to-date systeem is fijn, maar wat als uw eindgebruikers melden dat een applicatie of functionaliteit niet langer naar behoren functioneert?

ProActive Monitor & Dashboards

ProActive Monitor en Dashboards: houd uw database en servers in de gaten

Potentiële databaseproblemen zijn vaak al zichtbaar voordat sprake is van een echte verstoring. Hét moment om in te grijpen zult u denken. Dat klopt, maar het signaleren van mogelijke verstoringen is niet eenvoudig, laat staan het voorkomen ervan. U kunt nu eenmaal niet de hele dag uw databases, servers en processen controleren. U kunt het wel láten controleren, met behulp van ProActive Monitor van ICTZ.

Meer weten over ICTZ Management Suite?

Neem contact met ons op!