Healthcare Information Platform

HIP, alles voor een optimaal functionerend zorginformatiesysteem

Het elektronisch patiëntendossier (EPD) bevat steeds meer en complexere informatie door de toenemende automatisering van zorgprocessen. Eisen aan het EPD voor integratie, kwaliteit en databeveiliging worden voortdurend aangescherpt en vragen steeds meer van uw ICT-afdeling. U moet mee met de laatste technologische ontwikkelingen in het EPD; uw HiX-omgeving moet optimaal functioneren. Zet u alle zeilen bij om bij te blijven? Informeer eens naar het Healthcare Information Platform van ICTZ.

ICTZ heeft op basis van haar kennis van HiX en de best practices van ChipSoft en Microsoft een antwoord op de snelle en veeleisende ontwikkelingen: het Healthcare Information Platform (HIP). Deze standaard voor de HiX-infrastructuur voldoet aan de eisen van het Nationaal Cyber Security Centrum en bevat alle benodigde onderdelen van HiX. Het platform zorgt ervoor dat HiX goed opstart, veilig en altijd draait, de nodige performance levert en ook nog eens bijgewerkt wordt: met de ICTZ Management Suite heeft u real-time inzicht in HiX inclusief de noodzakelijke tools. De Systeem monitoring stelt ICTZ in staat HiX-systemen het klokje rond te bewaken en zo alle onderdelen van de infrastructuur te monitoren. Via Technisch beheer systemen beheert ICTZ de HiX-databases en de HIP-infrastructuur. Een volwaardig platform dat u alle regie geeft!

Ons Healthcare Information Platform bestaat uit:

Meer weten over ons Healthcare Information Platform?

Maximale ontzorging in eigen regie

Maximale ontzorging op het gebied van implementatie, inrichting en beheer van de HiX-infrastructuur

hip
monitoing
dashboard
iso
De voordelen van HIP: 
  • Garanties op beschikbaarheid, performance en informatiebeveiliging

  • Gemakkelijk schaalbaar bij groei in het aantal gebruikers

  • HiX en HIP altijd up-to-date

  • 24/7 beschikbaar, proactieve monitoring en beheer

  • HiX eenvoudig koppelen met(deel-)systemen en apparatuur

  • Optimaal gebruiksgemak door maximale integratie

  • Conform best practices van ChipSoft en Microsoft

  • HIP wordt beheerd met de ICTZ Management Suite (IMS)

hip

Het Healthcare Information Platform

performance

OPTIMAAL FUNCTIONEREND HiX

Op basis van jarenlange kennis en ervaring van HiX en de best practices van zowel ChipSoft als Microsoft, heeft ICTZ een standaard ontwikkeld voor de HiX-infrastructuur. Deze standaard is het fundament waarop HIP ontworpen is.

hip

OPTIMALE GEBRUIKERSERVARING

HIP bevat alle benodigde onderdelen voor HiX, zoals SQL Backend, Citrix Frontend, voorziening voor Zorgportaal, CS-Comez, CS-Taak en CS-Routeer. Via het platform wordt HiX naadloos geïntegreerd in de bestaande werkplekomgeving. Deelsystemen en randapparatuur, zoals webcams en printers, zijn eenvoudig te koppelen.

Beveiliging

GARANTIE OP INFORMATIEBEVEILIGING

HIP voldoet volledig aan de eisen van het Nationaal Cyber Security Centrum (NCSC). Zowel ICTZ als haar toeleveranciers en datacentra zijn ISO 27001, ISO 9001 en NEN 7510 gecertificeerd. Daardoor garandeert ICTZ dat uw data optimaal beveiligd is.

Meer weten over ons Healthcare Information Platform?

Neem contact met ons op!