Hosting en Managed Services

Geef ons uw ICT zorgen en houd zelf de regie!

Een goed beheer en onderhoud van HiX en de HiX-infrastructuur kost tijd én vraagt om specialistische kennis. Heeft u deze -tijdelijk- niet in huis en maakt u zich zorgen over de continuïteit van uw systeem? Geef ons uw zorgen en houd zelf de regie!

Met de door ons ontwikkelde standaard Healthcare Information Platform (HIP) zorgen wij ervoor dat uw HiX optimaal functioneert en up-to-date is. Deze standaard voor de HiX-infrastructuur bevat onder andere een combinatie van producten die real-time de status van de HiX-omgeving weergeven. Altijd, overal en via elk device. Wilt u niet het gehele platform inzetten? Dan bieden wij u de producten ook zonder het HIP aan.

Een andere vorm van ontzorgen zijn onze diensten. Met onze jarenlange ervaring met HiX zijn we inmiddels dé specialist in ons vakgebied. Met teamwork, enthousiasme en een goede communicatie lossen we samen met u vrijwel elk HiX-probleem op.

U kunt natuurlijk ieder ICT-bedrijf vragen een goede infrastructuur op te zetten en te monitoren. Maar wanneer u HiX inclusief infrastructuur op een technisch hoog niveau in wilt zetten én wilt houden, inclusief performance- en beschikbaarheidsgaranties, dan blijft er één bedrijf over: ICTZ.

Voor onze Hosting & Managed Services hebben wij het volgende voor u:

Meer weten over
Hosting & Managed Services?

Neem contact met ons op!