Onze kernwaarden

Wie we zijn en waar we voor staan

De kernwaarden van ICTZ beschrijven wie we zijn en waar we voor staan, wat ons verbindt en hoe we met elkaar omgaan. Onze kernwaarden helpen ons ook keuzes voor de toekomst te maken. De kernwaarden zijn samengesteld door de medewerkers en directieleden van ICTZ.

ictz

Professionals met passie voor Zorg en ICT

Ooit begon ICTZ op een kleine zolderkamer. Nu werken er ruim 85 ambitieuze collega’s, hebben we twee kantoorlocaties en klanten door heel Nederland, België en zelfs op Curaçao. We hebben een mooie groei doorgemaakt en daar zijn we ontzettend trots op! Bij ICTZ werken professionals met passie voor Zorg ICT. Zorg ICT is het DNA van ons bedrijf.

Op basis van onze jarenlange kennis en ervaring, kunnen we onszelf – zonder blikken of blozen – dé specialist noemen in ons vakgebied. We zijn zeer betrokken bij onze klanten en spelen een proactieve rol in de zorgmarkt. We denken graag in oplossingen en bieden onze klanten maximale ontzorging zonder dat zij de regie over het zorgproces verliezen.

ictz

Teamwork: samen sterk

Ons enthousiasme is kenmerkend voor ICTZ. We werken graag als een team, of het nu binnen ICTZ is of met onze klanten. Samen bereiken we meer dan alleen! Persoonlijke ontwikkeling en respect voor elkaar vinden we zeer belangrijk. Het helpt ons groeien als team, waardoor we onze klanten nog beter kunnen helpen. We leren van elkaars sterke en zwakke punten en vullen elkaar aan, daar waar dat nodig is.

Om tot goede samenwerking en de gewenste resultaten te komen, zijn expertise, kennis en enthousiasme alleen niet genoeg; goede communicatie speelt ook een cruciale rol om een hoge klanttevredenheid te bereiken.

ictz

Klantgericht & verantwoordelijk

Door onze maximale ontzorging krijgen zorginstellingen de ruimte om zich te focussen op hun kerntaak: het leveren van uitstekende patiëntenzorg. Naast een betrouwbare leverancier, zijn we ook strategisch partner voor onze klanten.

Wij zijn zeer klantgericht en het leveren van goede service en kwaliteit staan bovenaan ons prioriteitenlijstje. We zijn zeer betrokken bij de zorg die onze klanten leveren en voelen ons verantwoordelijk voor de rol die ICT biedt bij het realiseren van hoogwaardige IT-oplossingen.

kernwaarden

Meer weten over ICTZ en wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!