Missie en visie

Onze missie

“Wij voorzien zorginstellingen van ICT–technologie, zorgprocesondersteuning en inzicht. Klantgerichtheid, kwaliteit en betrouwbaarheid van dienstverlening staan hierin centraal. Wij overzien de technologische ontwikkeling en we nemen zorginstellingen mee in wat dat voor hen betekent. Als specialistisch partner zijn wij daarmee in staat om hen te ontzorgen. Hiermee leveren wij aantoonbaar meerwaarde in het zorgproces, strategische wendbaarheid van de zorginstelling en de best mogelijke zorg voor de patiënt.”

Onze visie: Zorg-ICT als strategische kerncomponent.

Grote technologische ontwikkelingen binnen de Zorg-ICT hebben steeds meer invloed op de directe patiëntenzorg. De geboden technische oplossingen moeten betrouwbaar zijn om intensieve samenwerking in behandeltrajecten te ondersteunen, zeker nu de veranderingen in de Nederlandse zorgorganisatie zo snel gaan. Daarnaast vragen de vergaande specialisatie en vorming van keteninstellingen de instellingen steeds meer als regisseur op te treden in plaats van als uitvoerder. Een rol die zij niet gewend zijn, maar in een samenwerking met specialistische leveranciers goed kunnen vervullen: de zorginstelling vraagt flexibele en schaalbare technische oplossingen en de leverancier biedt kennis, goede oplossingen en actieve participatie. Dit past volledig in het beeld van ICT-technologie als strategische zorgcomponent, waarmee zorginstellingen zich onderling onderscheiden.

Met onze klantgerichtheid en kwaliteit van dienstverlening onderscheiden wij ons in de markt. Als specialistisch partner denken wij actief mee met onze klanten; informatie delen staat bij ons hoog in het vaandel. Zo vervullen wij met verve de rol van kennispartner voor zorginstellingen en business partners.

Onze kennis en groei leiden tot een grotere focus op gestandaardiseerde diensten en producten, waardoor we efficiënt en kostengericht kunnen werken. Wij geloven in continuïteit en groei van ons bedrijf, waar ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling nu en in de toekomst belangrijke waarden zijn.

Directieleden: Ruben Faber, Pauline Altena en Twan Weegels.