Nieuwsbrief

Abonneren Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de activiteiten en projecten van ICTZ? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en u ontvang maandelijks het laatste nieuws. U kunt zich inschrijven via onderstaand formulier.

Benieuwd hoe we met uw gegevens omgaan? Lees onze privacyverklaring. U kunt zich te allen tijde weer afmelden voor onze nieuwsbrief.

Toestemming

Wij gebruiken de informatie die u invult alleen om met u in contact te komen en nieuws, updates en (of) vacatures toe te sturen. Het spreekt voor zich dat wij uw informatie vertrouwelijk behandelen. Kies hieronder de updates die we u mogen sturen:

  • Klik je op de knop hieronder, dan geef je ICTZ toestemming om jouw gegevens te gebruiken voor het versturen van updates. Uitschrijven kan altijd: elke update is voorzien van een uitschrijflink. Of stuur een mail naar marketing@ictz.nl.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

We gebruiken Mailchimp als ons marketingplatform. Door u te abonneren, erkent u dat uw informatie wordt overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van Mailchimp.