Zorg & ICT verplaatst naar mei 2021

ICTZ en ilionx verwelkomen je graag tijdens de Zorg & ICT beurs 2021!

Wij (ICTZ & ilionx) hebben onze kennis en ervaring gebundeld en zetten ons nu samen in voor slimme zorg! Weten hoe en welke oplossingen wij bieden, vertellen we u graag tijdens Zorg & ICT 2021 in de Jaarbeurs Utrecht. Van dinsdag 18 t/m donderdag 20 mei bent u van harte welkom op stand B075!

‘SAMEN VOOR SLIMME ZORG’

 

Let’s change Health
De zorgsector transformeert, dat biedt grote uitdagingen en heeft grote impact op iedere instelling. ICT is niet alleen nodig, het is fundamenteel voor een succesvolle zorgorganisatie. Zorg & ICT maakt de uitdagingen inzichtelijk voor u en biedt verschillende mogelijkheden om concrete stappen te zetten. Of u nu begint met de transformatie, daar midden in zit of wilt doorpakken in de vervolgfase. Daarom staat “Let’s change Health” dit jaar centraal tijdens Zorg & ICT.

De vakbeurs biedt u actuele informatie, zichtbare innovatie, een uitgebreid programma met presentaties en is een goede gelegenheid om kennis uit te wisselen en te netwerken met vakgenoten.

Theatersessies
We delen graag onze kennis over en ervaring met de laatste ontwikkelingen, toepassingen en diensten ter optimalisatie van de zorg. Dat doen we niet alleen op onze stand maar, we laten ook onze klanten aan het woord, tijdens onze theatersessies!

Wij zien u graag op Zorg & ICT op stand B075!