Zorg & ICT 2020

ICTZ en ilionx verwelkomen je graag tijdens de Zorg & ICT beurs 2020!

Wij (ICTZ & ilionx) hebben onze kennis en ervaring gebundeld en zetten ons nu samen in voor slimme zorg! Weten hoe en welke oplossingen wij bieden, vertellen we u graag tijdens Zorg & ICT 2020 in de Jaarbeurs Utrecht. Van dinsdag 7 t/m donderdag 9 april bent u van harte welkom op stand B075!

‘SAMEN VOOR SLIMME ZORG’

 

 

Let’s change Health
De zorgsector transformeert, dat biedt grote uitdagingen en heeft grote impact op iedere instelling. ICT is niet alleen nodig, het is fundamenteel voor een succesvolle zorgorganisatie. Zorg & ICT maakt de uitdagingen inzichtelijk voor u en biedt verschillende mogelijkheden om concrete stappen te zetten. Of u nu begint met de transformatie, daar midden in zit of wilt doorpakken in de vervolgfase. Daarom staat “Let’s change Health” dit jaar centraal tijdens Zorg & ICT.

De vakbeurs biedt u actuele informatie, zichtbare innovatie, een uitgebreid programma met presentaties en is een goede gelegenheid om kennis uit te wisselen en te netwerken met vakgenoten.

 

 

Registreert u zich voor 18 maart a.s., dan maakt u via de beursorganisatie kans op een VIP-programma met o.a.: een exclusief inhoudelijk programma door Computable, drankjes in de exclusieve VIP-lounge, toegang tot de netwerkborrel en ‘reserved-seating’ in de theaters.


Theatersessies
We delen graag onze kennis over en ervaring met de laatste ontwikkelingen, toepassingen en diensten ter optimalisatie van de zorg. Dat doen we niet alleen op onze stand maar, we laten ook onze klanten aan het woord, tijdens onze theatersessies! Op dinsdag 7 en donderdag 9 april om 13:45 uur vind je ons in theater 7: Bedrijfsvoering & IT. Wil je dit niet missen? Reserveer dan gauw een plekje!  

Dinsdag 7 april: Een veilige zorgwerkplek in de cloud: altijd, overal en op elk device met Hugo van Dokkum van ICTZ
Inschrijven

Donderdag 9 april: Value Based Healthcare in het LUMC met Barbara Schoonveldt, Product Owner VBHC-IT | Klinisch Informaticus LUMC
Inschrijven

Wij zien u graag op Zorg & ICT op stand B075!