Noordwest Ziekenhuisgroep succesvol live met HiX 6.2 op HIP van ICTZ

Ruim een jaar geleden stapte Noordwest Ziekenhuisgroep, het ziekenhuis voor de inwoners van Noordwest Nederland, over op het EPD HiX van ChipSoft. Voor de onderliggende infrastructuur koos Noordwest Ziekenhuisgroep ervoor om gebruik te maken van het Healthcare Information Platform (HIP) van ICTZ. De livegang met HiX 6.2 op HIP is nu een gegeven.

De afgelopen periode heeft Noordwest Ziekenhuisgroep veel tijd en energie gestoken in HiX fase 2. Binnen deze tweede fase zijn diverse eerder geïmplementeerde modules breder ingezet of worden deze nu volledig benut. Daarnaast heeft een flinke procesoptimalisatie plaatsgevonden, dit alles in combinatie met de ingebruikname van de meest recente versie van HiX 6.2.

Noordwest Ziekenhuisgroep heeft in dit traject samen met ChipSoft terug kunnen vallen op de technische ondersteuning en flexibele inzet van ICTZ. Bijna wekelijks was er een technisch consultant op locatie aanwezig voor projectondersteuning. Ook was ICTZ er bij gevraagde werkzaamheden rondom de infrastructuur en aanvullend technisch beheer van HiX 6.2. In de toekomst blijft ICTZ zich inzetten om Noordwest Ziekenhuisgroep verder te ontzorgen op het gebied van nieuwe ontwikkelingen in de HiX infrastructuur.