Nieuwe corporate website

Met trots kunnen we melden dat onlangs onze nieuwe corporate website www.ictz.nl gelanceerd is. De wens was om een professionele en gebruiksvriendelijke site te ontwikkelen, die beter weergeeft wat voor bedrijf ICTZ is en welke producten en diensten wij aanbieden.

De nieuwe site sluit aan bij het design van de vacaturesite: www.werkenbijictz.nl en heeft een professionele en persoonlijke uitstraling. We hebben gebruik gemaakt van eigen beeldmateriaal en ook de inhoud is flink onder handen genomen. De site geeft nu beter onze huidige productportfolio weer. Producten en diensten die zorginstellingen ontzorgen bij hun zorg-ICT, zodat zij de ruimte krijgen zich te focussen op de kerntaak: het leveren van uitstekende patiëntenzorg.

Daarnaast is de site ‘responsive’, zodat deze ook op mobile devices goed te bekijken is. Wij hebben nauw samengewerkt met De Vormgevers en EmausTekst en willen hen bedanken voor de fijne samenwerking van de afgelopen maanden. We hebben een goede nieuwe basis gelegd, maar we blijven uiteraard de site verder ontwikkelen.

Wij zijn zeer benieuwd wat jullie ervan vinden.