Kempenhaeghe succesvol live!

Vrijdag 17 mei 2019 was een feestelijke dag voor Kempenhaeghe, expertisecentrum voor epileptologie, slaapgeneeskunde en neurocognitie in het Brabantse Heeze. De livegang met het ChipSoft HiX en het Healthcare Information Platform (HIP) van ICTZ is een feit!

Een bijzonder moment, ook omdat Kempenhaeghe daarmee na een periode van dertig jaar afscheid neemt van het huidige zelf ontworpen Ziekenhuis Informatie Systeem (ZIS). Met de ingebruikname van HIP kan Kempenhaeghe vertrouwen op de diensten van ICTZ voor hosting en technisch applicatiebeheer van HiX en het Zorgportaal én zich concentreren op het verder ontwikkelen van de patiëntendossiers voor mensen met epilepsie en/of slaapstoornissen.

ICTZ en HIP

ICTZ is expert in HiX van ChipSoft en dé partner op het gebied van zorg-ICT. Het bedrijf levert de kennis, diensten en producten die een zorginstelling nodig heeft om optimaal te kunnen (gaan) werken met HiX. ICTZ kan de inrichting, implementatie en beheer van het EPD uit handen nemen, zodat zorginstellingen zich volledig kunnen focussen op het leveren van uitstekende patiëntenzorg. HIP van ICTZ is een compleet platform met álles wat nodig is om HiX optimaal te laten functioneren en up-to-date te houden. ICTZ levert en beheert de HiX-infrastructuur van een zorginstelling, maar met ICTZ Management Suite (IMS) behoudt men volledig de regie over HiX. Altijd, overal en via elk device.