Navigatie Link overslaanHome » Nieuws en Blog » ICTZ nieuws » Zorginstellingen live met nieuwe versie EZIS/HiX Update

Zorginstellingen live met nieuwe versie EZIS/HiX Update

vrijdag 19 december 2014

Rivas Zorggroep en Kliniek ViaSana zijn onlangs overgegaan op de nieuwe versie van EZIS/HiX Update. Deze zorginstellingen kunnen nu nieuwe versies en hotfixes nog eenvoudiger uitrollen met minimale downtime.


Migratie EZIS naar HiX met EZIS/HiX Update
Kliniek ViaSana in Mill zette de nieuwe versie van EZIS/HiX Update succesvol in voor de overgang van ChipSoft EZIS naar HiX. De kliniek kan alle HiX-omgevingen nu eenvoudig en overzichtelijk via de software beheren.

Rivas enthousiast over EZIS/HiX Update
Ook Rivas maakt sinds korte tijd gebruik van EZIS/HiX Update. Jeroen van Hoorn, SQL server DBA van Rivas, reageert enthousiast op het product. “EZIS/HiX Update maakt het beheren van onze omgevingen overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Het product biedt veel rapportagemogelijkheden. We kunnen omgevingen bovendien eenvoudig blokkeren en weer vrijgeven. Ik zou het product zeker aanraden aan andere zorginstellingen met ChipSoft EZIS of HiX.”

Over de nieuwe versie van EZIS/HiX Update
De vernieuwde versie is nu volledig compatibel met het nieuwe zorginformatiesysteem van ChipSoft: HiX. Het product geeft een eenvoudig overzicht van de hotfixes en versies per omgeving en computer. Nieuwe hotfixes en versies kunnen eenvoudig en snel uitgerold worden over de gewenste omgevingen en computers.

Bij het opstarten van de nieuwe versie van EZIS/HiX Update opent een dashboard waarbij de belangrijkste gegevens direct samenvattend worden getoond. Het gaat dan om de status van de omgeving, de versies op de computers, de downtime van de afgelopen periode en de gemiddelde downtime. Vanuit het dashboard kan vervolgens eenvoudig doorgeklikt worden naar detailgegevens.


Het nieuwe dashboard van EZIS/HiX Update

Meer informatie
Meer informatie over de nieuwe versie van EZIS/HiX Update of wenst u een demo op locatie? Neem dan gerust contact met ons op via marketing@ictz.nl of via 088-4646020.