Navigatie Link overslaanHome » Nieuws en Blog » ICTZ nieuws » Viecuri MC met testcoördinator op weg naar uitbreiding dossiers ChipSoft

Viecuri MC met testcoördinator op weg naar uitbreiding dossiers ChipSoft

woensdag 4 juni 2014
Tags: nieuws

Sinds half april vervult Mirjam van der Laan van ICTZ de rol van testcoördinator binnen het project VieZier in Viecuri Medisch Centrum. Het project behelst de implementatie van het ChipSoft basisdossier, een aantal specialistisch dossiers, de herimplementatie van het verpleegkundig dossier, CS-SEH en CS-Preop en de implementatie van CS-PDMS op de IC en OK, CS-Apotheek en CS-Medicatie (EVS).

Samen met de functioneel beheerders en keyusers van het ziekenhuis stelt de testcoördinator de testplannen en –scripts op. Ten behoeve van het testen van de uitwisseling van informatie tussen de verschillende dossiers en/of eindgebruikers, worden diverse gezamenlijke sessies georganiseerd.

Naast het testen van de informatieverwerking in de dossiers, is er aandacht voor de veranderde werkprocessen en het inrichten van het testproces op lange termijn.

In juni vinden 2 integrale testdagen plaats. De livegang van de dossiers staat gepland op 7 november dit jaar.

Mark de Wette, programmaleider VieZier bij Viecuri MC en Audrey Dings, Manager Informatiezaken ICT bij Viecuri MC reageren enthousiast op de inzet van de ICTZ testcoördinator. ‘Naast de kennis van Mirjam van alles wat komt kijken bij een dergelijk testtraject, vind ik haar kennis van de ICT binnen een ziekenhuis en de kennis van het product EZIS een enorme meerwaarde hebben’, aldus Audrey Dings. ‘De consultant is enthousiast, deskundig en energiek.’