Navigatie Link overslaanHome » Nieuws en Blog » ICTZ nieuws » Succesvolle migratie Mediferia naar hostingomgeving ICTZ

Succesvolle migratie Mediferia naar hostingomgeving ICTZ

woensdag 4 april 2012
Tags: nieuws

Afgelopen vrijdag vond bij het Amersfoortse Mediferia de migratie van ChipSoft EZIS naar de hostingomgeving van ICTZ plaats. Mediferia tekende eind 2011 voor de gehoste ICT/EZIS omgeving van ICTZ en maakt al langere tijd gebruik van ProActive Monitoring. Met de migratie naar de hosting omgeving wordt de hoogste graad van ontzorging bereikt.

Afgelopen vrijdag vond bij het Amersfoortse Mediferia de migratie van ChipSoft EZIS naar de hostingomgeving van ICTZ plaats.

Mediferia tekende eind 2011 voor de gehoste ICT/EZIS omgeving van ICTZ en maakt al langere tijd gebruik van ProActive Monitoring. Met de migratie naar de hosting omgeving wordt de hoogste graad van ontzorging bereikt. Mediferia kan rekenen op een professioneel ingerichte en beheerde omgeving.

"De migratie is bijzonder goed en snel verlopen”, aldus Cevin Krooneman, Coördinator ICT bij Mediferia. “We kennen ICTZ al langer en zijn gecharmeerd van het bedrijf. ICTZ levert niet alleen goede producten en diensten maar heeft ook goede mensen in dienst. Dit is dan ook één van de redenen om voor ICTZ te kiezen. Het outsourcen van de ICT biedt ons veel technische voordelen. De hostingomgeving van ICTZ sluit het beste aan op onze wensen.”

De verbindingen tussen de vestigingslocatie van Mediferia en de datacentra van ICTZ zijn uiteraard volledig beveiligd. Medewerkers van Mediferia kunnen daarnaast ook op afstand, bijvoorbeeld vanuit huis, via een veilige verbinding werken middels de toepassing van RSA tokens.

Na de migratie werd geproost op het succesvolle traject en de prettige samenwerking tussen Mediferia en ICTZ.
 


Op de foto: Thijs Vijn (Technisch Consultant ICTZ), René Alsem (EZIS Consultant ICTZ), Willy Smeets (directeur Mediferia), Cevin Krooneman (Coördinator ICT, Mediferia) en Hugo van Dokkum (Technisch Consultant, ICTZ).