Navigatie Link overslaanHome » Nieuws en Blog » ICTZ nieuws » Streekziekenhuis Koningin Beatrix kiest voor continuïteit met ICTZ ProActive

Streekziekenhuis Koningin Beatrix kiest voor continuïteit met ICTZ ProActive

donderdag 5 januari 2012
Tags: nieuws

Het Koningin Beatrix ziekenhuis in Winterswijk heeft gekozen voor ICTZ ProActive Monitoring voor de EZIS database servers. Met behulp van de ProActive Monitor wordt als het ware “over de schouder” meegekeken naar het functioneren van de EZIS database servers van het Koningin Beatrix ziekenhuis.

Het Koningin Beatrix ziekenhuis in Winterswijk heeft gekozen voor ICTZ ProActive Monitoring voor de EZIS database servers.

Met behulp van de ProActive Monitor wordt als het ware “over de schouder” meegekeken naar het functioneren van de EZIS database servers van het Koningin Beatrix ziekenhuis. Bij een dreigende verstoring wordt het ziekenhuis direct geïnformeerd, zodat hier meteen naar gehandeld kan worden. Naast het monitoren van het systeem worden er periodiek onderhoudsscripts uitgevoerd die ervoor zorgen dat de database in een optimale conditie blijft.

Reden voor het ziekenhuis om te kiezen voor ICTZ ProActive monitoring is het garanderen van een maximale beschikbaarheid van ChipSoft EZIS. Door de jarenlang ervaring op het gebied van EZIS databasebeheer weet ICTZ precies waarop gelet moet worden om deze beschikbaarheid te waarborgen.