Navigatie Link overslaanHome » Nieuws en Blog » ICTZ nieuws » Revant kiest voor HiX Online

Revant kiest voor HiX Online

donderdag 26 januari 2017

Revant, centrum voor medisch specialistische revalidatie, heeft gekozen voor HiX Online van ICTZ en op vrijdag 2 december tekenden beide partijen het samenwerkingscontract. HiX Online is een platform waarop Revant kan werken met het EPD, zonder daar zelf de infrastructuur voor in te richten en te beheren. In maart 2017 wordt het EPD bij Revant gelanceerd en gaan behandelaren en artsen van Revant werken met het EPD van ChipSoft via HiX Online.

Vertrouwen op performance

HiX Online omvat alles wat nodig is om het HiX op te kunnen starten, goed te laten functioneren en up-to-date te houden. Op dit platform wordt expertise en ervaring van ICTZ gebundeld. ICTZ ontzorgt Revant daarmee volledig op technisch EPD-gebied, terwijl het revalidatiecentrum zelf de regie behoudt. Bovendien kan Revant vertrouwen op optimale beschikbaarheid en performance van HiX.

Volledige ontzorging

Sandra Nolten, Informatiemanager bij Revant: ‘HiX Online past bij onze strategie om bedrijfskritische systemen onder te brengen bij een leverancier die ons volledig ontzorgt en daarbij transparant is in haar dienstverlening en kosten. In ICTZ hebben we een partner gevonden die ons kan ondersteunen in hosting en het technisch applicatiebeheer van HiX en het Zorgportaal. Hierdoor kunnen wij ons focussen op het leveren van goede zorg voor onze revalidanten.’

Optimale beschikbaarheid van informatie

Het platform voldoet volledig aan de eisen van ChipSoft en het National Cyber Security Center (NCSC). Via het HiX Online platform gaat Revant ook werken met het Zorgportaal. Sandra: ‘Het is essentieel dat zowel revalidanten als collega’s altijd kunnen beschikken over de juiste en meest actuele informatie.'

HiX Online van ICTZ voor Revant

Over Revant

Revant, centrum voor medisch specialistische revalidatie, biedt revalidatiezorg in West-Brabant en Zeeland. Elk jaar helpen zij zo’n 9.000 volwassenen en kinderen hun zelfstandigheid te herwinnen. Zowel klinisch als poliklinisch en vanuit verschillende locaties in Breda, Goes en Terneuzen.

Meer informatie over HiX Online?

Bezoek onze stand op de Zorg & ICT Beurs.

>> Registreer nu voor gratis toegang!

Of neem direct contact op