Navigatie Link overslaanHome » Nieuws en Blog » ICTZ nieuws » Print Dossier inrichting ICTZ populair bij zorginstellingen.

Print Dossier inrichting ICTZ populair bij zorginstellingen.

woensdag 26 november 2014

In 2013 ontwikkelde ICTZ de Print Dossier inrichting binnen ChipSoft EZIS. Doel van de inrichting is te voorzien in de toenemende behoefte van patiënten, zorginstellingen en andere instanties om een patiëntendossier eenvoudig te kunnen uitprinten / exporteren. Na het succes in 2013, kozen in 2014  nog eens 8 zorginstellingen voor het in gebruik nemen van deze inrichting. 

Realisatie inrichting
Print Dossier wordt binnen het EZIS ingericht op basis van bestaande functionaliteiten en de Reportbuilder. Met slechts één druk op de knop kan een patiëntendossier worden gegenereerd. Het dossier is vervolgens uit te printen en/ of op te slaan als PDF-bestand. Bij de implementatie levert ICTZ een overzicht dat als controlemiddel kan worden gebruikt. Dit biedt onder meer inzicht in hoe vaak een patiëntendossier is geprint en geëxporteerd en welke medewerker dit heeft gedaan.

Inzage in medisch dossier
Volgens de wet heeft iedere patiënt het recht zijn/haar medisch dossier in te zien. Zorginstellingen hebben toenemend te maken met verzoeken van patiënten om hun persoonlijke dossier in te kunnen zien of beschikbaar gesteld te krijgen voor bijvoorbeeld een second opinion. De Print Dossier inrichting van ICTZ kan hierin eenvoudig faciliteren.

Klanten Print Dossier
De volgende klanten maken gebruik van de Print Dossier inrichting of staan op het punt de inrichting te implementeren. 

Lees hier meer over de Print Dossier inrichting van ICTZ