Navigatie Link overslaanHome » Nieuws en Blog » ICTZ nieuws » Op naar een mooi 2015!

Op naar een mooi 2015!

maandag 12 januari 2015

2014 was in de zorgmarkt, net als voorgaande jaren, een bewogen jaar. Fusies en samenwerkingsverbanden en het uitwisselen van gegevens spelen een steeds grotere rol en een aantal ziekenhuizen zijn overgegaan op het nieuwe ZIS van ChipSoft (HiX). Ook ICTZ heeft niet stilgezeten.


Projectondersteuning en -begeleiding
ICTZ heeft in 2014 weer tientallen EZIS- en infrastructuurprojecten mogen ondersteunen en/of begeleiden. Voorbeeld hiervan is de ingebruikname van het RIS van Sectra door het Catharina Ziekenhuis, dat het ziekenhuis realiseerde in samenwerking met ICTZ. ICTZ nam tijdens dit project zowel de projectleiding als uitvoer op zich. Een ander groot EZIS-project waar ICTZ haar bijdrage aan leverde, is het project VieZier bij Viecuri Medisch Centrum waarbij een geïntegreerd dossier is opgeleverd. Voor het Medisch Centrum Haaglanden voert ICTZ op detacheringbasis diverse projecten uit, waaronder de inrichting voor de aanlevering aan Meteor ten behoeve van het onderzoek naar artritis. Ook op infrastructuurgebied heeft ICTZ niet stilgezeten. Zo zijn miljoenen patiëntendossiers van het Rijnstate Ziekenhuis verhuisd naar een nieuw datacentrum.

Bekroning
In 2014 kreeg ICTZ de WBG Runner Up prijs 2013 uitgereikt. Deze prijs, die jaarlijks wordt uitgereikt aan jonge, veelbelovende bedrijven in West-Friesland, is voor ICTZ een bekroning op het werk van de afgelopen jaren.

Productontwikkeling
De afdeling Research & Development heeft in 2014 hard gewerkt aan een vernieuwde versie van ICTZ EZIS / HiX Update. De nieuwe versie is in december 2014 officieel gelanceerd en nu voor alle klanten beschikbaar.

Een vooruitblik op 2015
Ook in het nieuwe jaar gaan we weer graag voor u aan de slag door het ondersteunen en/of begeleiden van uw projecten. De migratie naar HiX staat bij steeds meer zorginstellingen op de agenda. Weet u hoe u zich kan voorbereiden op de migratie? Wij bieden u graag ondersteuning.

In 2015 gaan we aan de slag met de ontwikkeling van een klantenportaal, waar onder andere nieuwe productreleases op komen te staan, en lanceren we een nieuwe versie van ons product ICTZ Login Control.

Bedankt!
Wij willen u hartelijk bedanken voor het vertrouwen in onze diensten. We werken graag samen met u aan een mooi 2015!