Navigatie Link overslaanHome » Nieuws en Blog » ICTZ nieuws » Onze beursdeelname aan Zorg & ICT

Onze beursdeelname aan Zorg & ICT

donderdag 17 januari 2019

Zorg & ICT is het jaarlijkse hoogtepunt voor actuele informatie, zichtbare innovatie en inspiratie op het gebied van digitaal gedreven zorg. De beurs vindt plaats van dinsdag 12 t/m donderdag 14 maart a.s. in de Jaarbeurs in Utrecht. Uiteraard is ICTZ ook dit jaar weer aanwezig op Zorg & ICT.

Registreert u zich voor 22 februari a.s., dan maakt u via de beursorganisatie kans op een VIP-programma met o.a.: lunch en drankjes in de exclusieve VIP-lounge, toegang tot de netwerkborrel en 'reserved-seating' in de theaters.

Presentatie 
Op woensdag 13 maart van 13.00-13.30 uur geeft onze collega Iris Beerepoot een presentatie over: 'Olifantenpaadjes: wat je kunt leren van afwijkende werkprocessen'. U bent van harte welkom om deze presentatie bij te wonen. U kunt zich hiervoor gratis inschrijvenIris heeft ook een whitepaper over dit onderwerp geschreven. Deze kunt u gratis downloaden op de site van Zorg & ICT. 


Thema 2019: ICT zorgt voor mensen
Hoe abstract en afstandelijk ICT soms lijkt, het ondersteunt zorgprofessionals dagelijks in hun zorg voor patiënten en cliënten. ICT is daarvoor niet alleen nodig, het is fundamenteel voor een succesvolle zorgorganisatie.

Zorg & ICT 2019 maakt de uitdagingen die komen kijken bij zorgtransformatie voor u inzichtelijk en biedt verschillende mogelijkheden om concrete stappen te zetten. Of u nu begint met de transformatie, daar midden in zit of stappen wilt maken in de vervolgfase.

Vijf redenen waarom u Zorg & ICT niet mag missen!
Deze editie vindt u op Zorg & ICT:

 • Actuele informatie: 
  Een uitgebreid en gratis toegankelijk seminarprogramma met als thema ‘ICTzorgt voor mensen’ met ruim 200 sessies waarbij u alles te weten komt over actuele onderwerpen in de zorg zoals GDPR, cybersecurity, digitale infrastructuur, eHealth, robotica en domotica;
 • Zichtbare innovatie:
  Computable Future Lab is dé innovatiezone op Zorg & ICT. Laat u hier inspireren door de beste zorginnovaties die bedrijfsleven, zorginstellingen, start-ups, scale-ups en het onderwijs voortbrengen. Ook vindt u er circa 200 exposanten die een breed, compleet en actueel overzicht bieden van de laatste oplossingen, toepassingen en diensten ter optimalisatie van de zorg;
 • Inspiratie:
  U en uw collega’s krijgen antwoord op mogelijke vragen en vertrekken boordevol ideeën en energie om de zorg in uw zorginstelling te verbeteren;
 • Netwerkmogelijkheden:
  Gelegenheid om te netwerken en kennis uit te wisselen met vakgenoten;
 • Zorgtotaal:
  U krijgt ook toegang tot het gelijktijdige Zorgtotaal, de vakbeurs voor betere zorg.

Voor wie? Directie en management, zorgprofessionals en ICT´ers in de zorg.
Wanneer? 12, 13, 14 maart 2019 van 9.30 – 16.30 uur
Waar? Jaarbeurs, Utrecht – Hal 10 en 11
Kosten? Deelname is kosteloos

Wij zien u graag op Zorg & ICT! U bent van harte welkom op onze stand (standnummer: 10B030).