Navigatie Link overslaanHome » Nieuws en Blog » ICTZ nieuws » Mediferia tekent voor ICT/EZIS hosting bij ICTZ

Mediferia tekent voor ICT/EZIS hosting bij ICTZ

dinsdag 17 januari 2012
Tags: nieuws

Na een succesvol migratieproces bij Bergman Clinics tekent ook MediFeria voor de gehoste ICT/EZIS omgeving van ICTZ. MediFeria maakt al langere tijd gebruik van Pro Active monitoring voor hun ChipSoft EZIS omgeving, waarmee de voor het EZIS kritieke systemen pro-actief worden bewaakt zodat mogelijke verstoringen veelal voorkomen kunnen worden of in elk geval snel worden opgelost. Met de keuze voor ICT/EZIS hosting bereikt MediFeria de hoogste graad van ontzorging.

Na een succesvol migratieproces bij Bergman Clinics tekent ook Mediferia voor de gehoste ICT/EZIS omgeving van ICTZ.

Mediferia maakt al langere tijd gebruik van Pro Active monitoring voor hun ChipSoft EZIS omgeving, waarmee de voor het EZIS kritieke systemen pro-actief worden bewaakt zodat mogelijke verstoringen veelal voorkomen kunnen worden of in elk geval snel worden opgelost. Met de keuze voor ICT/EZIS hosting bereikt Mediferia de hoogste graad van ontzorging. ICTZ draagt zorg voor een optimale beschikbaarheid en performance van het ChipSoft EZIS alsmede alle binnen Mediferia in gebruik zijnde kantoorapplicaties.

Naast hosting zal ICTZ diverse applicaties voor Mediferia inzetten zoals EZIS update en LoginControl. Aangevuld met technisch applicatiebeheer op ChipSoft EZIS waarbij hotfixes periodiek automatisch worden uitgerold, datasets worden vernieuwd en ICTZ zelfs zorgdraagt voor de DIS aanlevering wordt Mediferia maximaal ondersteund op ICT vlak.

De verbindingen tussen de vestigingslocatie van Mediferia en de datacentra van ICTZ zijn uiteraard volledig beveiligd. Medewerkers van Mediferia kunnen daarnaast ook op afstand, bijvoorbeeld vanuit huis, via een veilige verbinding werken middel de toepassing van RSA tokens.

ICTZ ontzorgt waardoor Mediferia zich maximaal kan richten op de zorgverlening voor haar patiënten.