Navigatie Link overslaanHome » Nieuws en Blog » ICTZ nieuws » ICTZ succesvol door audit voor Kwaliteitsmanagement en Informatieveiligheid

ICTZ succesvol door audit voor Kwaliteitsmanagement en Informatieveiligheid

vrijdag 15 september 2017

ICTZ is wederom succesvol door de externe audit gekomen voor normen ISO 27001 en NEN7510 voor informatiebeveiliging en ISO 9001 voor kwaliteitsmanagement. Dat betekent dat ICTZ deze normen mag blijven voeren. Deze tussentijdse audit is uitgevoerd door een commissie van het onafhankelijke keuringsinstituut DEKRA.

Verankerd in de organisatie

'We hebben per afdeling de processen en werkwijzen van ICTZ doorlopen. Tijdens deze gesprekken hebben we gezien hoe de kwaliteit van dienstverlening en de veiligheid van data en informatie verankerd zijn binnen de organisatie. Zowel in de projecten voor klanten, als in de dagelijkse werkzaamheden van de medewerkers. Hierbij viel op dat ook bij het ontwikkelen van nieuwe softwareproducten ICTZ aandacht heeft voor informatieveiligheid', aldus Edo-Jan Koster, Lead Auditor bij DEKRA.

Binnen de normen spelen onder meer risicomanagement, compliance-management, klanttevredenheid en procesbeheersing een nadrukkelijke rol. Daarnaast wordt gekeken naar de externe omgeving, de verantwoordelijkheid van het management en de eisen voor het meten van effectiviteit van de beheersmaatregelen.

Blij mee!

'We zijn er trots op dat we deze certificeringen mogen blijven voeren. Het bewijs dat in onze bedrijfsvoering kwaliteit, klanttevredenheid en informatieveiligheid voorop staan en ook nog eens van een hoog niveau zijn', vertelt Ariën Vestering, Algemeen Directeur van ICTZ.

Bekijk de actuele certificaten:

ICTZ NEN7510 certificaat PDF download       ICTZ ISO27001 certificaat PDF download       ICTZ ISO9001 certificaat PDF download

Toelichting per norm: