Navigatie Link overslaanHome » Nieuws en Blog » ICTZ nieuws » ICTZ is klaar voor een nieuw jaar!

ICTZ is klaar voor een nieuw jaar!

donderdag 19 januari 2017

Inmiddels is 2017 al een paar weken ‘oud’. Een geschikt moment om terug te kijken naar de highlights van 2016 en stil te staan bij wat het nieuwe jaar in petto heeft.

‘Toekomstbestendige ziekenhuizen’

We hebben het druk gehad in 2016. Flink wat ziekenhuizen stapten over van EZIS naar HiX. ICTZ heeft in diverse rollen aan bijna 70 HiX gerelateerde opdrachten mee mogen werken. En daar zijn we trots op, omdat we zo een steentje bij hebben mogen dragen aan het toekomstbestendig maken van diverse zorginstellingen.

Verder is er voor verschillende zorginstellingen het Plug & play SharePoint CS-Zorgportaal opgeleverd, zijn er tientallen maatwerkopdrachten uitgevoerd, is er nieuwe ICTZ software geïmplementeerd, hebben we stresstesten uitgevoerd, performanceonderzoeken gedaan en workshops en trainingen gegeven. Vijf collega’s reisden af naar Las Vegas om deel te nemen aan de HIMSS en bijgepraat te worden over de laatste ontwikkelingen in internationale zorg-ICT.

Baby’s en bruiloften

Maar ook binnen ICTZ zelf is genoeg gebeurd: we zijn in 2016 doorgegroeid naar maar liefst 70 medewerkers! Er waren 2 bruiloften, er zijn 4 baby’s geboren, 4 collega’s zijn afgestudeerd en er zijn 15 examens met goed gevolg afgelegd. Daarnaast zijn we trots op de derde plek in de Beste Werkgever top 3 en de vernieuwde ISO-certificeringen. Traditiegetrouw werd er in de zomer met het BovenIJ Ziekenhuis gestreden om de beachvolleybalcup. Dit jaar gaan we voor revanche!

2017: ICTZ 10 jaar!

We kijken uit naar het nieuwe jaar, niet in de minste plaats omdat we ons 10-jarig jubileum gaan vieren! We nemen in februari deel aan de Dutch Delegation van HIMSS in Orlando, Florida (USA). En we zijn van 14 tot en met 17 maart te vinden op de Zorg & ICT beurs, waar we HiX Online presenteren.

Achter de schermen werken we voortdurend aan de ontwikkeling van (nieuwe) diensten en het verbeteren van bestaande producten, waarmee we onze klanten kunnen ondersteunen en ontzorgen op het gebied van zorg-ICT. Zo hopen we via ICT een waardevolle bijdrage te mogen leveren aan de zorg voor patiënten.

Kortom: we zitten niet stil! Wil je op de hoogte blijven? Met onze nieuwsbrief mis je niets van de laatste ontwikkelingen bij ICTZ.

>> Schrijf je nu in voor de ICTZ-nieuwsbrief!