Navigatie Link overslaanHome » Nieuws en Blog » ICTZ nieuws » Continuïteit van uw EZIS beheer tijdens de zomervakantie

Continuïteit van uw EZIS beheer tijdens de zomervakantie

donderdag 19 juni 2014
Tags: nieuws

In de zomermaanden vertrekken doorgaans veel medewerkers van zorginstellingen op vakantie. Dit kan tot gevolg hebben dat projecten stil komen te liggen of dat beheerwerkzaamheden niet tijdig opgepakt kunnen worden. ICTZ kan u gedurende de vakantieperiode extra, tijdelijke capaciteit leveren om zodoende de continuïteit te waarborgen van uw dagelijkse EZIS-beheer.


2e Lijns ondersteuning
Tijdens de vakantieperiode kan het beheer of uw project doorgang blijven vinden met ondersteuning van de EZIS consultants van ICTZ. Onze ervaren EZIS specialisten ondersteunen u onder andere bij;

  • Functioneel applicatiebeheer;
  • Technisch applicatiebeheer;
  • 1e- en 2elijns support;
  • Tijdelijke waarneming / vervanging van een projectmedewerker;
  • Tijdelijke waarneming / vervanging van een (EPD) projectleider.

Neem contact op met uw accountmanager voor onze aantrekkelijke tarieven tijdens de zomerperiode.

Workshops
De vakantieperiode is een geschikt moment om het kennisniveau van uw EZIS beheerders te vergroten. ICTZ organiseert verschillende workshops. Onze visie is dat deze workshops optimaal moeten aansluiten bij uw specifieke situatie. Workshops worden bij u op locatie gegeven, uitgaande van uw eigen, bekende omgeving. We behandelen cases die aansluiten bij uw praktijkervaring en processen. Voorbeelden van workshop zijn de workshop expressies, de workshop koppelingen en de workshop gebruikersbeheer.

Actietarief
Vraagt u vóór 11 juli 2014 een offerte aan voor een ICTZ workshop, dan ontvangt u 10% korting op het basisbedrag.* Maximaal 8 cursisten per workshop. Neem contact op met marketing@ictz.nl of bel 088-4646020 voor de mogelijkheden en meer informatie.

Voorbereiding HiX migratie
ChipSoft heeft begin 2013 een nieuwe versie van het ZIS/EPD geïntroduceerd: ChipSoft Healthcare

Information X-change (HiX). Voor een gedegen voorbereiding op de migratie is het aan te raden tijdig te inventariseren welke veranderingen en werkzaamheden u kunt verwachten. De rustige zomerperiode biedt u de gelegenheid te starten met de voorbereidingen. Door middel van een HiX vooronderzoek brengen ICTZ HiX consultants en/of projectleiders de impact van de overgang naar HiX in kaart. In de bijlage van deze brief vindt u ene beschrijving van de diensten die ICTZ biedt met betrekking tot de HiX migratie.

Meer informatie
Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen over de genoemde mogelijkheden? Neem dan contact op met uw accountmanager, bel 088-4646020 of mail naar marketing@ictz.nl.

* Basisprijs van een tweedaagse workshop bedraagt € 2.250 en is inclusief 3 cursisten.