Navigatie Link overslaanHome » Nieuws en Blog » ICTZ nieuws » Capri blijft zorg op maat leveren met ChipSoft HiX dankzij ICTZ

Capri blijft zorg op maat leveren met ChipSoft HiX dankzij ICTZ

vrijdag 1 december 2017

Op 1 december is Capri Hartrevalidatie overgestapt van ChipSoft EZIS naar HiX. ICTZ heeft de as-is migratie voor dit poliklinisch centrum begeleid en samen met hen uitgevoerd, zodat de zorg op maat voorbereid is op de toekomst.

Zorg op maat blijven leveren

Capri Hartrevalidatie is een centrum voor poliklinische hartrevalidatie en levert zorg op maat. Door de jaren heen heeft het poliklinisch centrum eigen, multidisciplinaire zorgprocessen ontwikkeld die deze maatwerkzorg mogelijk maken. Daarom is er gekozen voor een as-is migratie, waarbij de processen zoveel mogelijk behouden zijn gebleven. Zo is het revalidatiecentrum volledig voorbereid op de zorg van de toekomst mét behoud van de zorg op maat voor de patiënten.

Bekend met Capri

Capri maakt al enkele jaren gebruik van de mogelijkheden voor hosting van ICTZ voor zowel de kantooromgeving als het zorginformatiesysteem. Dat maakt het voor Capri logisch om voor begeleiding bij de overstap naar het nieuwe zorginformatiesysteem aan te kloppen bij ICTZ. Men is namelijk goed bekend met de dagelijkse gang van zaken binnen Capri. Met als resultaat dat de consultants de werkprocessen een goede plek hebben kunnen geven in het nieuwe zorginformatiesysteem.

Vruchtbare samenwerking

Verder was de projectorganisatie in handen van ICTZ. Dat betekent dat consultants verantwoordelijk waren voor zowel de technische als de functionele kant van de overstap. Voor het testen en opleiden van de medewerkers van Capri hebben zij intensief samengewerkt met de super-users van Capri. Ook de ondersteuning van de livegang is samen met Capri ingevuld.

Hostingomgeving geüpgraded

Het nieuwe zorginformatiesysteem draait wederom in de hostingomgeving van ICTZ en er is van de gelegenheid gebruik gemaakt om deze te upgraden. Zodoende blijft ICTZ verantwoordelijk voor het technisch beheer van zowel de kantooromgeving als het zorginformatiesysteem.

Over Capri Hartrevalidatie

Capri Hartrevalidatie is een centrum voor poliklinische hartrevalidatie in de regio's Rotterdam en Den Haag. De deelnemers van het revalidatieprogramma staan centraal en krijgen hulp om de draad weer op te pakken: op een gezonde manier en met vertrouwen in zichzelf. Capri levert zorg op maat. Want iedereen is anders en ieder mens heeft andere doelen. Zij steunen niet alleen de deelnemers, maar ook hun partner en omgeving. Zij werken aan conditie, zelfvertrouwen en het oppakken van het sociale leven en werk. Dit doet Capri al 40 jaar.