Navigatie Link overslaanHome » Nieuws en Blog » ICTZ nieuws » Bergman Clinics over naar ChipSoft HiX

Bergman Clinics over naar ChipSoft HiX

vrijdag 23 juni 2017

Op 15 juni 2017 ging Bergman Clinics over van ChipSoft EZIS naar HiX! Een belangrijke stap richting de toekomst voor het grootste netwerk van innovatieve focusklinieken in Nederland. Consultants van ICTZ hebben samen met een aantal andere leveranciers meegewerkt aan deze overstap.

Testen en trainen

Na de initiële periode van bouwwerkzaamheden, bestond één van de taken van ICTZ uit het samen met key-users van de klinieken opstellen en uitvoeren van testplannen. Ook heeft ICTZ de training van de eindgebruikers verzorgd, omdat EZIS en HiX qua look & feel nogal van elkaar verschillen.

Dankzij een scholingsplan met casussen van de werkvloer, het bespreken van de werkprocessen en het mogelijk maken dat key-users zelf kunnen oefenen, zijn de gebruikers met vertrouwen van start gegaan met HiX. Tot slot heeft ICTZ op de dag van livegang ondersteuning geboden en daarmee een belangrijke bijdrage geleverd aan de succesvolle overstap van Bergman Clinics.

Samenwerking als voorbereiding

‘Na een aantal maanden van intensieve voorbereiding door veel mensen binnen Bergman en vanuit ICTZ was het vorige week dan zover. Een spannende dag, want je weet natuurlijk nooit precies hoe zo’n start zal verlopen. Het is buitengewoon prettig om te zien dat alles goed is gegaan; een mooi moment waar we dan ook met trots op terug kijken’, vertelt Paul Degenhart, Chief Financial Officer van Bergman Clinics. ‘We werken al een aantal jaar goed samen met ICTZ en dat zien we ook terug in zo’n belangrijk migratieproject.’

Bergman Clinics stapt samen met ICTZ over naar HiX

In de komende weken gaat ICTZ aan de slag met het realiseren van het CS-Zorgportaal en het leveren van een bijdrage aan de invulling van het Applicatiebeheerteam.

Over Bergman Clinics

Bergman Clinics is in ruim 25 jaar uitgegroeid tot het grootste netwerk van focusklinieken voor planbare medische zorg in Nederland. Op meer dan twintig locaties ontvangen zij inmiddels meer dan 85.000 cliënten per jaar. Zij streven naar maximale transparantie over de kwaliteit en cliëntgerichtheid van onze dienstverlening met als doel om deze ook voortdurend verder te verbeteren.

ICTZ bedankt Bergman Clinics voor de samenwerking in dit project en het in ons gestelde vertrouwen gedurende de afgelopen jaren!

Bron foto: Bergman Clinics