Navigatie Link overslaanHome » Nieuws en Blog » ICTZ nieuws » 10 jaar ICTZ: 'Op sportieve wijze gevierd!'

10 jaar ICTZ: 'Op sportieve wijze gevierd!'

maandag 18 september 2017

Donderdag 7 september stond voor ICTZ in het teken van het 10-jarig bestaan! Op golfbaan The International werd het jubileum uitgebreid gevierd: volgens alle deelnemers een zeer geslaagde dag.

Na een terugblik op de afgelopen 10 jaar van Monika Ritt, directeur van The Hand Clinic en klant van het eerste uur, sprak ook Erwin van den Heuvel, Manager ICT Services van het Erasmus MC, met lovende woorden over ICTZ. Dankzij de inspirerende training van sportpsycholoog Rogier Hoorn van Sportsmind over focus en het stellen van de juiste doelen, gingen de deelnemers in de middag vol goede moed de baan in of namen deel aan de Golf Clinic 2.0.

Prima combinatie

'Het ochtendprogramma was goed opgezet, leuk om het verhaal van de klant van het eerste uur tot en met de laatste klant te horen. De sportpsycholoog was humorvol en leerzaam, de combi met de golfspelletjes was perfect!' vat Hans Hillen, Informatiemanager Streekziekenhuis Koningin Beatrix de dag samen. Ook alle andere deelnemers kijken met enthousiasme terug op het evenement. Zij beoordelen deze dag gemiddeld met een 8,9!

Iedereen bedankt!

‘Tien jaar geleden startte ik mijn bedrijf op de zolderkamer van mijn woonhuis. Inmiddels zijn we uitgegroeid naar een professioneel en modern bedrijf. We worden ingeschakeld voor de meest uiteenlopende projecten die met zorg-ICT en ChipSoft EZIS/HiX te maken hebben. Alle redenen om dat op gedenkwaardige en sportieve wijze te vieren!’ zo spreekt Ariën Vestering, trotse oprichter en directeur van ICTZ. 'Iedereen bedankt voor deze geslaagde dag!'

Collage 10 jaar ICTZ