Application Management Services biedt structureel functioneel beheer op maat

Heeft u behoefte aan meer functionele HiX-kennis in uw vaste beheerteam en kunt u regelmatig extra capaciteit gebruiken? Dagelijks, gestructureerd, op continue basis en voor een lange periode? Dan is Application Management Services (AMS) geknipt voor u. Met deze vorm van functioneel beheer kunnen we uw zorgorganisatie dagelijks ontzorgen: wij voeren voor u functionele beheertaken uit waarvoor u de kennis niet standaard in huis heeft of kunt vrijmaken.

Persoonlijk advies van consultants met jarenlang ervaring in Zorg ICT
Ons vaste team beheerders beschikt over de meest recente kennis en ervaringen. Zij kunnen zowel dagelijkse repeterende als complexe beheertaken in HiX voor u uitvoeren, afhankelijk van de mate waarin u ontzorgd wilt worden. Met onze volledige inrichting kunnen we incidenten, wijzigingsverzoeken en gebruikersvragen snel en professioneel behandelen.

Structureel functioneel beheer op maat
Door onze jarenlange HiX-ervaring bij meerdere zorginstellingen hebben we diepgaande kennis opgedaan van best-practice maatwerkinrichting, standaard contentinrichting en zorgprocessen. Hier kunt u de vruchten van plukken. AMS biedt u namelijk structureel toegang tot deze kennis. Via een Service Level Agreement spreken we af welke diensten we op welk niveau voor u uit mogen voeren. We gaan aan de slag met als resultaat dat uw beheerafdeling, zonder zorgen over het functioneel beheer, weer voldoende tijd voor projecten en innovaties heeft.

Of het nu gaat om het doorvoeren van wijzigingen binnen de HiX-applicatie, het testen van contentupdates en hotfixes, het inlezen van tabellen of het oplossen van incidenten: ons team van functioneel beheerders staat voor u klaar.

Meer weten?
Wilt u weten wat AMS voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

AMS