Performance analyse

Performance Analyse, wat is een goede performance u waard?

Uw ICT-afdeling heeft het vast al eens gehoord: “Het systeem is traag”, “Het duurt lang voor een brief is aangemaakt” of “Ik kan koffie halen in de tijd dat de vragenlijst opent.” De eindgebruiker zit te wachten en uw systeem krijgt daarvan de schuld. Maar klopt dat wel? Feit is dat ICT-omgevingen steeds complexer worden, waardoor uw ICT-afdeling meer belast wordt. Het kost meer en meer tijd en mankracht om omgevingen en databases optimaal in te richten, te bewaken en te onderhouden. Een reden temeer om HiX in optimale staat te houden.

ICTZ heeft door de jaren heen tal van HiX-configuraties onderzocht. Deze jarenlange ervaring en kennis van HiX-configuraties helpen een gedegen analyse uit te voeren en een goed advies uit te brengen. Hoe ziet een Performance Analyse van ICTZ eruit? Globaal gezien onderzoeken we de infrastructurele- en functionele aspecten van uw HiX-configuratie en de onderlinge relatie. Per onderdeel van de infrastructuur analyseren we in ieder geval de  inrichting, back-up, performance en de risico’s.  We onderzoeken het bereik van de infrastructuur, waarbij we in overleg met functioneel consultants en uw medewerkers problemen kunnen herleiden naar concrete inrichtingselementen in HiX. De functionele inrichting wordt globaal onderzocht op de invloed op de HiX-performance van ingerichte elementen als objectacties, spionregels, overzichten, dossiers, vragenlijsten, ordercommunicatie, rules, et cetera. Met de resultaten en het advies brengt u uw HiX-configuratie in optimale conditie.

Wilt u de performance analyse en uit te voeren acties binnen uw zorginstelling borgen, dan komt een technisch expert naar u toe (voor zolang dat nodig is). Een periodieke check op afstand kan natuurlijk ook. Wij ontzorgen, u bepaalt hoe.

Overige Hosting & Managed Services diensten zijn:

Meer weten over deze dienst?

Neem contact met ons op!