Navigatie Link overslaanHome » Diensten en producten

Diensten en producten van ICTZ:

    

Zorg en technologie

De zorgmarkt is continu in beweging. Zorgprocessen moeten op slimme en doelmatige wijze ingericht worden. Het gebruik van technologie wordt hierbij steeds relevanter, terwijl het faciliteren van nieuwe technologie steeds minder de focus heeft van zorginstellingen zelf. De kerntaak van zorginstellingen is immers het leveren van uitstekende patiëntenzorg.

Focus op ChipSoft HiX
Wij kunnen zorginstellingen daadwerkelijk ontzorgen. Dat maken wij waar door ons te specialiseren in één zorginformatieysteem: ChipSoft HiX. Waarom we die focus hebben? Omdat dat is waar we goed in zijn en doordat het ons inhoudelijk een voorsprong geeft. Elke dag met één systeem werken zorgt voor diepgaande kennis van het onderwerp, van alle aspecten, onderdelen en (on-)mogelijkheden.

Of het nu gaat om een functionele inrichting binnen het EPD, het opzetten en begeleiden van testprocessen, het inrichten van een cluster of het hosten en beheren van HiX, wij hebben de kennis en ervaring om ziekenhuizen, zelfstandig behandelcentra en revalidatiecentra te ontzorgen.

Hoe mogen wij u ontzorgen?

Neem contact op voor meer informatie >>