Navigatie Link overslaanHome » Nieuws en Blog » ICTZ nieuws » Maak kennis met HiX Online tijdens Zorg & ICT 2017!

Maak kennis met HiX Online tijdens Zorg & ICT 2017!

donderdag 9 februari 2017

Voor ICT-organisaties in de zorgsector is de Zorg & ICT (14-16 maart, Jaarbeurs Utrecht) hét moment om de nieuwste ontwikkelingen en innovaties te presenteren. Zo ook voor ICTZ: wij laten u graag uitgebreid kennismaken met HiX Online. Een unieke oplossing voor zorg-ICT, omdat het zorginstellingen maximale ontzorging biedt, maar dan wel volledig in eigen regie.

*In oktober 2017 heeft HiX Online een nieuwe naam gekregen: Healthcare Information Platform (HIP).

Gratis toegang tot Zorg & ICT? Registreer nu! >>

Maximale ontzorging in eigen regie

HiX Online omvat álles wat nodig is om het HiX op te kunnen starten, goed te laten functioneren en up-to-date te houden. Het platform kan geplaatst worden in het datacenter van het ziekenhuis, een zelfgekozen datacenter of in die van ICTZ. Het platform bevat bovendien alle benodigde onderdelen voor HiX, zoals Citrix Frontend, SQL Backend en voorzieningen voor onder andere het Zorgportaal en CS-Comez. Met een optimaal functionerend HiX als resultaat.

De ICTZ-standaard als basis

Ariën Vestering, directeur ICTZ: ‘In het platform hebben we alle expertise en praktijkervaring van de afgelopen tien jaar samengevoegd. In die jaren hebben we een standaard ontwikkeld voor de HiX-infrastructuur op basis van de best practices van zowel ChipSoft als Microsoft. Dit is de basis voor HiX Online. Daarnaast voldoet het HiX Online platform volledig aan de eisen van Nationaal Cyber Security Centrum (NCSC). Daardoor kunnen we garanties geven op performance, beschikbaarheid én informatiebeveiliging.’

In eigen regie met IMS

De eindgebruiker werkt op vertrouwde wijze met HiX. En met het unieke ICTZ Management Suite (IMS) hebben de beheerders, managers en andere stakeholders real time inzicht in:

  • de status van de omgeving(en);
  • actuele prestaties van databases en servers;
  • de verschillende omgevingen en koppelingen met deelsystemen.

Vestering: ‘Zo heeft de regieorganisatie altijd zicht op het nakomen van de afgesproken garanties zoals vastgelegd in de SLA. Tijdelijke projectomgevingen, voor bijvoorbeeld test- of opleidingsdoeleinden, zijn makkelijk aan te maken en te anonimiseren. Kortom: maximale ontzorging voor de zorginstelling, maar dan wel geheel in eigen regie.’

Bezoek de stand

De stand van ICTZ op Zorg & ICT staat geheel in het teken van HiX Online. Ontdek de mogelijkheden die het platform biedt onder het genot van een kop koffie of thee (stand B020 in hal 10).

Voor gratis toegang: registreer nu! >>

Of kom naar de theatersessie

Op woensdag 15 maart (13.00-13.30 uur) organiseert ICTZ een van de theatersessies. In een half uur geeft Ruben Faber, operationeel directeur ICTZ, zijn visie op de veranderingen in de zorg-ICT en legt hij uit hoe HiX Online het ziekenhuis hier in ondersteunt. De centrale vraag is: ‘hoe zorg je dat het EPD altijd beschikbaar is, terwijl de zorg-ICT voortdurend ontwikkelt en complexer wordt?’. Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wacht niet te lang met inschrijven.

Bent u nieuwsgierig naar HiX Online, maar wilt u niet wachten tot Zorg & ICT?

Neem contact op >>