Navigatie Link overslaanHome » Diensten en producten » ChipSoft HiX Dienstverlening » Vormen van dienstverlening

Hoe wilt u ontzorgt worden?

ICTZ kan de ICT-afdeling van uw zorginstelling ondersteunen daar waar u het nodig heeft. Of het nu gaat om een infrastructurele of functionele opdracht; consultants en projectleiders van ICTZ ondersteunen u met kennis en ervaring binnen het betreffende vakgebied.

Projecten

In de praktijk zien we dat ICT-afdelingen van zorginstellingen talloze HiX-projecten tegelijkertijd draaien. Het werken met een te klein projectteam kan leiden tot vertraging van het project. 

Implementatiemanagement & projectleiding

Niet alleen het werken met een te klein projectteam, ook een tekort aan capaciteit op het gebied van projectleiding resulteert in situaties waarbij projecten vertraging oplopen of worden geparkeerd.

Detachering

Heeft u tijdelijk of voor langere tijd behoefte aan extra kennis of capaciteit? ICTZ voorziet in die behoefte en levert u HiX-consultants op locatie. De consultants van ICTZ zijn inzetbaar in uiteenlopende rollen en projecten, en ondersteunen u op verschillende expertisegebieden.

HiX helpdeskondersteuning

Met het inzetten van de ICTZ HiX helpdeskondersteuning beschikt u over een poule medewerkers die uw eerstelijns calls volledig kunnen afhandelen.

Workshops en trainingen

Om zo prettig en efficiënt mogelijk te kunnen werken met (nieuwe) modules en functionaliteiten van HiX, is het fijn om wegwijs gemaakt te worden door een ervaren HiX-gebruiker of -beheerder.

Meer weten over ondersteuning op maat?
Neem contact op met ICTZ >>