Hoe zorgt u voor een snel, stabiel en veilig HiX?

Geen zorginstellingen is hetzelfde. Maar de eis van een stabiel, snel en veilig zorginformatiesysteem is overal gelijk. Daarom biedt ICTZ verschillende oplossingen voor het hosten van HiX:

Hosting van HiX

ICTZ beschikt over een speciaal voor HiX ontwikkelde, volledig dubbel uitgevoerde hostingomgeving. Hiermee wordt de beschikbaarheid van uw HiX-omgeving gemaximaliseerd.

HiX-uitwijklocatie

U wilt verzekerd zijn van permanente beschikbaarheid HiX, ook in geval van nood. De HiX-uitwijklocatie is ondergebracht in de datacentra van ICTZ en staat volledig los van uw eigen ICT-omgeving.

Hosting CS-Zorgportaal & SharePoint

ICTZ voorziet u van een compleet uitgeruste CS-Zorgportaal omgeving conform de specificaties van ChipSoft. Daarbij heeft ICTZ haar ProActive Monitor oplossing geschikt gemaakt voor het monitoren van CS-Zorgportaal & SharePoint.

CS-Zorgportaal IaaS

De CS-Zorgportaal IaaS-oplossing van ICTZ is een plug & play SharePoint platform dat zonder aanpassingen aan de huidige infrastructuur kan worden geïmplementeerd. De hardware en software zijn volledig ingericht opgeleverd en kan direct in de serverkasten van het ziekenhuis worden gemonteerd.

Hosting van HiX OTA-omgevingen

Heeft u behoefte aan een tijdelijke, extra HiX-omgeving voor een kort- of langlopend project? ICTZ biedt u de mogelijkheid uw gewenste HiX OTA-omgeving(en) onder te brengen binnen onze hostingfaciliteit, zonder de initiële (interne) kosten die dergelijke aanvragen met zich mee kunnen brengen.

Hosting ICT-omgeving

Met Chipsoft EZIS/HiX als uitgangspunt en specialisatie, biedt ICTZ u hosting diensten voor uw volledige ICT omgeving, waarmee u op ICT gebied de hoogste graad van ontzorging bereikt. ICTZ neemt uw ICT beheer uit handen en draagt zorg voor de inrichting van uw volledige kantoorautomatisering, met een optimaal beschikbare EZIS/HiX omgeving als essentieel element.

Meer weten over de hosting-services van ICTZ?
Neem contact op voor advies op maat >>

Contact

T. +31 (0)88 4646 020

E. marketing@ictz.nl

Alle contactgegevens

 

Certificeringen