Navigatie Link overslaanHome » Nieuws en Blog » ICTZ nieuws » Workshop Expressies positief ontvangen door applicatiebeheerders ZGT

Workshop Expressies positief ontvangen door applicatiebeheerders ZGT

maandag 10 februari 2014
Tags: nieuws

De applicatiebeheerders van ZGT zijn door ICTZ getraind in het begrijpen, lezen en maken van expressies door middel van EZIS Expressie Builder. ‘De cursus is hier zeer positief ontvangen. De opbouw en uitleg was zeer duidelijk, bovendien was er voldoende ruimte voor eigen inbreng’, vertelt Lars van der A, functioneel applicatiebeheerder Radiologie bij ZGT.

De workshop, bestaande uit twee dagen, leert de gebruiker hoe er met Expressie Builder een expressie gemaakt kan worden in CS-EZIS binnen de eigen hiervoor beschikbaar gestelde CS-EZIS omgeving. De programmeertaal waarin de expressies worden opgebouwd is tijdens de eerste dag van de workshop uitgebreid besproken. Tijdens de tweede dag van de workshop is de theorie toegepast op praktijkcases zoals aangeleverd door ZGT. Applicatiebeheerders worden in staat gesteld de opgedane kennis direct toe te passen in de praktijk.

‘De interactie was zeer prettig en waardevol’, aldus Lars van der A. ‘Het onderling delen van de kennis over expressies is zeer waardevol. Al met al ontvangt ICTZ onze complimenten voor de cursus!’

Over ZGT
ZGT is het gastvrije Twentse ziekenhuis waar de patiënt in goede handen is, waar medewerkers met plezier professioneel kunnen en willen werken en waar gebouwd wordt aan continue verbeteringen en innovaties in de zorg. ZGT heeft twee ziekenhuislocaties, in Almelo en Hengelo, en werkt nauw samen met huisartsen (de eerstelijnszorg), thuiszorgorganisaties, verpleeghuizen en andere ketenpartners.

Informatie over ICTZ workshops
Indien u meer informatie wilt over de workshop Expressies of andere workshops van ICTZ , kunt u contact opnemen met onze afdeling Marketing via marketing@ictz.nl of meer informatie vinden op deze pagina.