Navigatie Link overslaanHome » Nieuws en Blog » ICTZ nieuws » Terugblik op 2013

Terugblik op 2013

maandag 23 december 2013
Tags: nieuws

2013 was voor veel zorginstellingen een bewogen jaar. Ook de medewerkers van ICTZ hebben niet stilgezeten. Mede dankzij de bijdrage en het vertrouwen van onze opdrachtgevers hebben wij onze dienstverlening en ons portfolio kunnen verbeteren en uitbreiden.

Certificeringen
In navolging van de ISO 27001 certificering in 2012, heeft ICTZ in 2013 de NEN 7510 en ISO 9001 certificeringen behaald. We kunnen u daarmee garanderen dat we op een beveiligde, gestructureerde en kwalitatief hoogstaande manier omgaan met uw patiëntgegevens.

Herstructurering portfolio
ICTZ heeft in 2013 het portfolio geherstructureerd en onderverdeeld in drie kerngebieden; CS-EZIS / ICT Hosting & Systeem Monitoring, CS-EZIS Dienstverlening & Workshops en Producten & Innovaties. Wij laten u graag kennis maken met de kerngebieden van ICTZ. Het komende jaar zal de website geherstructureerd worden waardoor de product- en dienstinformatie nog toegankelijker wordt gemaakt. Natuurlijk sturen wij u graag ons portfolio toe. Benadert u ons daarvoor gerust via marketing@ictz.nl.

CS-EZIS uitwijklocatie
Als marktleider op het gebied van CS-EZIS hosting, heeft ICTZ in 2013 de CS-EZIS uitwijklocatie gerealiseerd, een door ICTZ gehoste omgeving waarop u als zorginstelling bij ernstige calamiteiten over kunt schakelen. De omgeving is offsite beschikbaar, staat in continue synchronisatie met het productiesysteem en is volledig losstaand van de eigen ICT omgeving van de zorginstelling.

Blik op 2014
Ook in 2014 gaan we door met waar we goed in zijn; het ontzorgen van onze klanten waardoor zij zich kunnen richten op hun core business: de zorg voor patiënten. Zo blijven we onze innovatieve producten zoals het ICTZ EZIS Test- & Opleidingsscript en de ICTZ EZIS Verwijs Manager doorontwikkelen, breiden we de positionering van gestandaardiseerde EZIS inrichtingen zoals Print Dossier uit en blijven we ons monitoringsysteem ProActive uitbreiden en verbeteren.

Ook in het nieuwe jaar hopen wij u volop van dienst te mogen zijn!

Het team van ICTZ wenst u sfeervolle kerstdagen en een gelukkig en gezond nieuwjaar!