Navigatie Link overslaanHome » Nieuws en Blog » ICTZ nieuws » Procesondersteuning en -integratie in het CS-EZIS in de Sint Maartenskliniek

Procesondersteuning en -integratie in het CS-EZIS in de Sint Maartenskliniek

donderdag 18 april 2013
Tags: nieuws

Onlangs is het Reumacentrum van de Sint Maartenskliniek in Nijmegen gestart met digitale procesondersteuning voor de behandelingen. ICTZ heeft het ziekenhuis ondersteund bij de inrichting in het CS-EZIS. De Sint Maartenskliniek is een gespecialiseerd ziekenhuis met een Orthopediecentrum, Reumacentrum en Revalidatiecentrum. Deze behandelcentra hebben unieke workflows met allen hun eigen behandelingen. Initieel is ervoor gekozen om de behandelingen van het Reumacentrum te digitaliseren binnen het CS-EZIS.

Onlangs is het Reumacentrum van de Sint Maartenskliniek in Nijmegen gestart met digitale procesondersteuning voor de behandelingen. ICTZ heeft het ziekenhuis ondersteund bij de inrichting in het CS-EZIS.

De Sint Maartenskliniek is een gespecialiseerd ziekenhuis met een Orthopediecentrum, Reumacentrum en Revalidatiecentrum. Deze behandelcentra hebben unieke workflows met allen hun eigen behandelingen. Initieel is ervoor gekozen om de behandelingen van het Reumacentrum te digitaliseren binnen het CS-EZIS.

Efficiëntie en inzichtelijkheid
Alle acties binnen het proces zijn nu gedigitaliseerd binnen het CS-EZIS waardoor het voor de planners inzichtelijker is geworden welke stappen er reeds zijn gedaan en welke nog openstaan. Ook is het mogelijk om in bulk alle combinatieafspraken die binnen een bepaalde periode liggen in één keer uit te draaien. Hiermee wordt de administratieve last enorm verlicht en is de inzichtelijkheid in de geplande afspraken vergroot.

De mogelijkheid tot het printen van alle specifieke combinatieafspraken per behandeling is een enorme grote efficiencyslag die door deze integratie is gemaakt. Het oproepen van alle bevestigingsbrieven is nu een kwestie van één druk op de knop en het printen is ook niet meer dan één actie.

Lees hier de volledige case