Navigatie Link overslaanHome » Nieuws en Blog » ICTZ nieuws » Koppeling CS-EZIS en Carefusion gerealiseerd voor Máxima Medisch Centrum

Koppeling CS-EZIS en Carefusion gerealiseerd voor Máxima Medisch Centrum

maandag 17 maart 2014
Tags: nieuws

Het Máxima Medisch Centrum (MMC) maakt sinds maart 2014 gebruik van een koppeling tussen de longmeetapparatuur van Carefusion en CS-EZIS. Hiermee is een lang gekoesterde wens van de longartsen in vervulling gegaan.

De gegevens vanuit Carefusion worden opgeslagen in CS-metingen, gekoppeld aan een dossier. Tevens worden de meetwaarden uit Carefusion in de brief opgehaald.

Naast de koppeling met CS-Metingen is een extra koppeling gerealiseerd waarmee PDF-documenten ontvangen worden in CS-Multimedia. Deze PDF-documenten kunnen naast elkaar worden gelegd, waardoor de actuele meetinformatie eenvoudig vergeleken kan worden met eerdere metingen.

Reactie van het Máxima Medisch Centrum
'Het project is goed verlopen, de eindgebruikers reageren enthousiast. De samenwerking met ICTZ verliep bovendien erg prettig en flexibel', aldus Peter Verhaegh, informatie technoloog bij het ziekenhuis.

Over het Máxima Medisch Centrum
Máxima Medisch Centrum is het grootste medisch centrum van de regio Zuidoost-Brabant. Binnen het ziekenhuis werken ruim drieduizend medewerkers en tweehonderd specialisten. Het MMC is gevestigd op twee locatie; Eindhoven en Veldhoven.