Navigatie Link overslaanHome » Nieuws en Blog » ICTZ nieuws » ICTZ versterkt team met Mirjam van der Laan

ICTZ versterkt team met Mirjam van der Laan

donderdag 20 maart 2014
Tags: nieuws

Vanaf 1 april versterkt ICTZ haar team met Mirjam van der Laan. Mirjam gaat als senior EZIS/HiX consultant en projectleider aan de slag.

Met haar 17 jaar ervaring als projectmanager / ICT-adviseur in het Westfriesgasthuis kent Mirjam het EZIS en HiX als geen ander. Gedurende haar tijd bij het Hoornse ziekenhuis begeleidde zij als ICT projectleider diverse projecten zoals de implementatie van het EPD voor de specialisme cardiologie, interne geneeskunde, revalidatie en fysiotherapie, het verpleegkundig dossier over alle klinische afdelingen.

HiX
Mirjam was in het Westfriesgasthuis lid van het ziekenhuisbreed projectteam HiX. Zij vervulde de rol van projectleider HiX binnen de ICT afdeling. In deze rol was zij verantwoordelijk voor de testperiodes, contacten met de leverancier en bewaking van de voortgang en projectplanning. Met haar ervaring is Mirjam uitstekend in staat zorginstellingen te begeleiden bij de migratie naar HiX, vanuit de visie van de zorginstelling.

Pre-HiX Screening & Advies
De overgang naar HiX vraagt veel van de interne organisatie binnen uw zorginstelling. Om een goede basis te leggen voor de migratie, is inzicht in de eventueel benodigde technische en functionele aanpassingen noodzakelijk. ICTZ kan u begeleiden op weg naar de migratie van CS-EZIS naar HiX. In een vooronderzoek inventariseren we de impact van de HiX migratie op uw organisatie. Een technisch consultant van ICTZ onderzoekt of de huidige infrastructuur voldoet aan de requirements voor HiX en adviseert u indien vervanging of uitbreiding nodig is. Een senior EZIS/HiX consultant/adviseur doorloopt de huidige inrichting en brengt in kaart welke functionele aanpassingen eventueel benodigd zijn.

Meer informatie
Wilt u meer informatie over de begeleiding van uw HiX migratietraject of over pre-HiX Screening en Advies? Neem dan contact op met de afdeling Marketing via marketing@ictz.nl.