Navigatie Link overslaanHome » Nieuws en Blog » ICTZ nieuws » ICTZ uitgeroepen tot winnaar Runner Up 2013

ICTZ uitgeroepen tot winnaar Runner Up 2013

donderdag 13 februari 2014
Tags: nieuws

ICTZ is donderdagavond in schouwburg Het Park in Hoorn uitgeroepen tot Runner Up 2013. Voor een volle zaal met Westfriese ondernemers mochten Ariën Vestering, directeur ICTZ en Ruben Faber, operationeel manager bij ICTZ, de bokaal in ontvangst nemen uit handen van Piet Mol, voorzitter van de Westfriese Bedrijvengroep en Pernille La Lau, presentatrice van de avond.

‘Het is een enorme waardering voor ons bedrijf om de Runner Up prijs 2013 te winnen! Dat wij uit een grote selectie van genomineerde bedrijven hebben gewonnen, is een kroon op ons harde werk,’ vertelt Ariën Vestering.


Op de foto van links naar rechts: Ruben Faber, Ariën Vestering, Pernille la Lau en Piet Mol

De WBG Runner Up aanmoedigingsprijs wordt al sinds 2003 uitgereikt aan jonge, veelbelovende bedrijven die zich binnen de regio weten te onderscheiden. Belangrijke voorwaarde aan de nominatie is dat de onderneming niet langer dan tien jaar bestaat en succesvol is. ICTZ is aangedragen door Rabobank Hoorn-Midden Westfriesland. ‘De drive tot vernieuwing is inspirerend te noemen, het behalen van doelstellingen reëel,’ vertelt Sylvain Scheers van de Rabobank.

Voor het beoordelen van de genomineerden hanteert de jury van de Westfriese Bedrijvengroep een aantal criteria. Belangrijk waren onder andere het belang van de onderneming binnen en buiten de regio, het financieel beleid en het sociaal beleid.

‘Voor onze klanten is het winnen van de Runner Up prijs een bevestiging dat ze samenwerken met een solide, betrouwbare en stabiele ICT partner,’ aldus Ariën Vestering. 

  • 0.Ondernemersgala2014 1
  • 1.Ondernemersgala2014 5736
  • 2.Ondernemersgala2014 5784
  • 3.Ondernemersgala2014 5804
  • Foto met gemeente

Foto 2 t/m 4: Hélène de Bruijn fotografie