Navigatie Link overslaanHome » Nieuws en Blog » ICTZ nieuws » ICTZ ontwikkelt nieuwe rechtenstructuur voor Bergman Clinics

ICTZ ontwikkelt nieuwe rechtenstructuur voor Bergman Clinics

woensdag 1 mei 2013
Tags: nieuws

Samen met Bergman Clinics heeft ICTZ een nieuwe rechtenstructuur binnen ChipSoft EZIS ontwikkeld. De nieuwe rechtenstructuur is gewenst omdat de oude structuur niet meer voldeed aan de gewenste situatie. Middels inventarisatie is inzichtelijk gebracht hoe een nieuwe rechtenstructuur moet worden vormgegeven: een structuur die naast de oude rechtenstructuur in het EZIS komt te staan

ICTZ heeft voor en samen met Bergman Clinics een nieuwe rechtenstructuur binnen ChipSoft EZIS ontwikkeld.

De nieuwe rechtenstructuur is gewenst omdat de oude structuur niet meer voldeed aan de gewenste situatie. Middels inventarisatie is inzichtelijk gebracht hoe een nieuwe rechtenstructuur moet worden vormgegeven: een structuur die naast de oude rechtenstructuur in het CS-EZIS komt te staan. ICTZ heeft tijdens dit project zowel de projectleiding als de uitvoering verricht.

Vanuit de inventarisatie is een organogram opgesteld waaruit gestart is met het doorvoeren van de nieuwe structuur in het CS-EZIS. De rechten zijn per afdeling en/of specialisme op locatie ingericht in het CS-EZIS. Tevens zijn enkele nieuwe profielen en lay-outs gedefinieerd.

Bergman plaatst zelf de gebruikers over naar de nieuwe groep, zodat er stapsgewijs per afdeling of per specialisme overgestapt kan worden naar de nieuwe rechtenstructuur.

De nieuwe rechtenstructuur maakt gebruik van een heldere en logische naamgeving waardoor voor de ICT afdeling inzichtelijk is welke gebruiker welke rechten heeft en/of zou moeten hebben in het CS-EZIS. Bergman Clinics breidt de structuur zelf verder uit.