Navigatie Link overslaanHome » Nieuws en Blog » ICTZ nieuws » ICTZ ondersteunt Sint Franciscus Gasthuis bij verslagleggingssysteem

ICTZ ondersteunt Sint Franciscus Gasthuis bij verslagleggingssysteem

maandag 29 oktober 2012
Tags: nieuws

Het Rotterdamse Sint Franciscus Gasthuis maakt sinds 8 oktober gebruik van een nieuw verslagleggingssysteem op het scopiecentrum.

Het Rotterdamse Sint Franciscus Gasthuis maakt sinds 8 oktober gebruik van een nieuw verslagleggingssysteem op het scopiecentrum.

De scopiebeelden worden nu bewaard in CS-multimedia voor een betere integratie in het ChipSoft EZIS. Daarbij wordt gebruikgemaakt van een vernieuwde workflow voor het aanvragen en het afhandelen van orders.

Tijdens de livegang van het nieuwe dossier was een consultant van ICTZ op de afdeling van het scopiecentrum aanwezig om gebruikers te ondersteunen bij vragen. Tevens fungeerde de consultant als schakel tussen de verschillende afdelingen en de ICT-afdeling waardoor sneller aanpassingen doorgevoerd konden worden.

Daarbij organiseerde ICTZ vooraf een aantal trainingen met betrekking tot het MDL Scopie dossier. Deelnemers waren afkomstig van verschillende disciplines van het scopiecentrum en de afdeling MDL, waaronder doktersassistenten, scopie-assistenten, MDL-artsen, arts-assistenten en verpleegkundigen.