Navigatie Link overslaanHome » Nieuws en Blog » ICTZ nieuws » ICTZ genomineerd voor de WBG Runner Up prijs 2013

ICTZ genomineerd voor de WBG Runner Up prijs 2013

maandag 2 december 2013
Tags: nieuws

ICTZ is door de jury van Stichting Ondernemersgala genomineerd voor de WBG Runner Up prijs 2013 en is inmiddels door naar de laatste 3 kandidaten die nog in de race zijn.

ICTZ is door de jury van Stichting Ondernemersgala genomineerd voor de WBG Runner Up prijs 2013 en behoort inmiddels tot de laatste 3 kandidaten die nog in de race zijn.

De WBG Runner Up  aanmoedigingsprijs wordt al sinds 2003 uitgereikt aan jonge, veelbelovende bedrijven die zich binnen de regio weten te onderscheiden. Belangrijke voorwaarde aan de nominatie is dat de onderneming niet langer dan tien jaar bestaat en succesvol is. Aan aard en omvang van de onderneming worden geen specifieke eisen gesteld. Het zwaartepunt bij het beoordelen van WGB Runner UP kandidaten ligt op het innovatief vermogen, het financieel beleid en het belang van de onderneming binnen de regio.

De WBG Runner Up-prijs wordt beschikbaar gesteld door de Westfriese Bedrijvengroep. De winnaar wordt tijdens de gala-avond op 13 februari 2014 bekend gemaakt. De prijs bestaat uit een object dat gemaakt is door kunstenares Els Mondt.