Navigatie Link overslaanHome » Nieuws en Blog » ICTZ nieuws » ICTZ doneert 700 euro aan stichting Make-A-Wish Nederland

ICTZ doneert 700 euro aan stichting Make-A-Wish Nederland

maandag 15 oktober 2012
Tags: nieuws

Tijdens de opening van het kantoor van ICTZ op vrijdag 5 oktober 2012, hebben bezoekers in totaal € 450 gedoneerd aan stichting Make-A-Wish Nederland. ICTZ heeft dit bedrag verhoogd tot €750. Met de bijdrage van de bezoekers en ICTZ kan er weer een wens van een kind worden waargemaakt.

Tijdens de opening van het kantoor van ICTZ op vrijdag 5 oktober 2012, hebben bezoekers in totaal € 450 gedoneerd aan stichting Make-A-Wish Nederland. ICTZ heeft dit bedrag verhoogd tot €700. Met de bijdrage van de bezoekers en ICTZ kan er weer een wens van een kind worden waargemaakt.

Make-A-Wish Nederland vervult de liefste wens van kinderen tussen 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Het vervullen van een allerliefste wens heeft op ieder kind een magisch effect, maar op kinderen met een levensbedreigende ziekte in het bijzonder. Het geeft deze kinderen, die vanwege hun ziekte te vaak vooral patiënt zijn, de kracht om kind te zijn. Het verwezenlijken van een droom kan voor hun toekomst een wereld van verschil betekenen.

Sinds de oprichting in 1989 beleefden al meer dan 4.000 levensbedreigend zieke kinderen hun fantastische wens. Make-A-Wish Nederland kan dit allemaal realiseren dankzij de inzet van bijna 400 vrijwilligers. Giften en fondsenwervende acties (geld, maar ook in natura) van bedrijven, clubs, scholen en (sport)verenigingen zijn samen met de structurele steun van donateurs en sponsoren noodzakelijk.