Navigatie Link overslaanHome » Nieuws en Blog » ICTZ nieuws » Eenvoudig afdrukken patiëntdossiers vanuit CS-EZIS

Eenvoudig afdrukken patiëntdossiers vanuit CS-EZIS

donderdag 16 januari 2014
Tags: nieuws

Met Print Dossier biedt ICTZ binnen ChipSoft EZIS en met gebruikmaking van de functionaliteiten van CS-EZIS en Report Builder, een inrichting die het mogelijk maakt om vanuit het patiëntendossier alle aanwezige (en relevante) gegevens te kunnen printen. Met slechts één druk op de knop wordt mogelijk gemaakt een dossier te genereren en deze vervolgens te printen dan wel te exporteren als PDF bestand naar een aangewezen locatie.

Indien  binnen bepaalde onderdelen van het patiëntendossier geen gegevens aanwezig zijn, wordt de melding ‘Geen gegevens aanwezig in het patiëntendossier’ getoond. Hiermee is te controleren of alle gegevens binnen het geprinte dan wel geëxporteerde patiëntendossier correct en volledig zijn.Binnen de basis-set van Print Dossier vallen de volgende gegevens:
-          Patiëntgegevens;
-          Allergieën;
-          Diagnoses;
-          Patientendossiers en vragenlijstbeantwoordingen;
-          Documenten;
-          Multimediabestanden;
-          Medicatieoverzicht;
-          Agenda afspraak gegevens;
-          Opnamegegevens;
-          Operatiegegevens;
-          Spoedeisende hulp gegevens;
-          Metingengegevens;
-          Laboratoriumuitslagen;
-          Radiologie uitslagen;
-          Pathologie uitslagen;
-          Bacteriologie uitslagen.

Binnen deze basis-set kunnen specifieke dossiers als psychologie en psychiatrie of overige gegevens worden uitgesloten zodat deze gegevens niet zondermeer inzichtelijk zijn. Tevens wordt  een overzicht uitgeleverd dat als controlemiddel gebruikt kan worden om te zien hoe vaak en door wie een dossier is geprint of geëxporteerd.

Aanvullend op de basis-set, is het mogelijk om voor uw instelling specifieke aanvullingen te realiseren om gegevens af te drukken. Binnen het implementatietraject wordt altijd ruimte genomen om de inrichting zo goed mogelijk aan uw behoefte te laten voldoen.

Indien u meer informatie wilt over Print Dossier of indien u interesse heeft in een demonstratie van de oplossing, kunt u contact opnemen met onze afdeling Marketing via marketing@ictz.nl.