Navigatie Link overslaanHome » Nieuws en Blog » ICTZ nieuws » Dossier Control: zicht op inkijken patiëntendossiers door medewerkers

Dossier Control: zicht op inkijken patiëntendossiers door medewerkers

donderdag 6 februari 2014
Tags: nieuws

Heeft u voldoende zicht op het inkijken van patiëntendossiers door medewerkers die daar de rechten niet voor behoren te hebben? ICTZ kan u hierbij helpen.

Bij zorginstellingen die gebruikmaken van ChipSoft EZIS worden alle toegangspogingen tot patiëntendossiers vastgelegd in logbestanden. Deze logbestanden gemakkelijker toegankelijk  maken is een wens van vele gebruikers.
Middels ICTZ Dossier Control kunnen meerdere geautoriseerde gebruikers op voor hen passende tijdstippen controleren wie, wanneer en waar patiëntgegevens hebben bekeken.

Overzichten Dossier Control
Dossier Control bestaat uit een set specifieke overzichten.

Deze overzichten zijn opgedeeld in:

Beheer overzicht
Het beheer overzicht geeft een overzicht van alle EZIS gebruikers die de status van beheerder hebben binnen EZIS. Het overzicht biedt tevens inzicht in de huidige status van de beheerder; actief of inactief.

Mutatie overzichten

  • Zismut op Gebruiker: geeft een overzicht van alle gedane mutaties binnen het EZIS van de ingevoerde EZIS gebruiker binnen een bepaalde periode.
  • Zismut op Module: geeft een overzicht van alle gedane mutaties binnen een specifieke EZIS module binnen een bepaalde periode.
  • Zismut op Patiënt: geeft een overzicht van alle gedane mutaties binnen het EZIS bij een specifieke patiënt en binnen een bepaalde periode.
  • Zismut per Periode: geeft een overzicht van alle gedane mutaties binnen het EZIS binnen een bepaalde periode.

SeeLog overzichten

  • SeeLog op Gebruiker: geeft een overzicht van alle inzagen binnen het EZIS bij een specifieke gebruiker.
  • SeeLog op Module: geeft een overzicht van alle inzagen binnen een specifieke EZIS Module.
  • SeeLog op Patiënt: geeft een overzicht van alle inzagen binnen het EZIS bij een specifieke Patiënt.
  • SeeLog op Periode: geeft een overzicht van alle inzagen binnen het EZIS binnen een specifieke periode.

Indien u meer informatie wilt over Dossier Control of indien u interesse heeft in een demonstratie van deze oplossing, kunt u contact opnemen met onze afdeling Marketing via marketing@ictz.nl.