Navigatie Link overslaanHome » Nieuws en Blog » ICTZ nieuws » CS-EZIS uitwijklocatie: Dé garantie voor beschikbaar CS-EZIS bij calamiteiten

CS-EZIS uitwijklocatie: Dé garantie voor beschikbaar CS-EZIS bij calamiteiten

vrijdag 9 augustus 2013
Tags: nieuws

Onlangs vond een grote stroomstoring plaats in Leiden en omgeving. Een ziekenhuis in deze regio was hierdoor ruim een dag niet aangesloten op het gewone stroomnet. Spoedpatiënten werden gedurende de storing doorverwezen naar ziekenhuizen in de omgeving.


Een risico van een dergelijke ernstige calamiteit is uitval van het zorginformatiesysteem, terwijl het juist cruciaal is dat het systeem in dit soort situaties beschikbaar blijft. ICTZ begrijpt de importantie van de permanente beschikbaarheid van het CS-EZIS en biedt een bewezen methodiek voor het realiseren van een veilige en toekomstbestendige CS-EZIS uitwijklocatie.

De CS-EZIS uitwijklocatie is offsite beschikbaar, staat in continue synchronisatie met uw productiesysteem en is volledig losstaand van uw eigen ICT-omgeving. Onafhankelijk van de centrale stroomtoevoer en uw ICT infrastructuur kunt u met behulp van voorgedefinieerde werkstations binnen een paar minuten doorwerken op de beschikbaar gestelde uitwijklocatie.

Lees hier meer over de CS-EZIS Uitwijklocatie