Navigatie Link overslaanHome » Nieuws en Blog » ICTZ nieuws » Capri hartrevalidatie tekent voor EZIS/ICT hosting bij ICTZ

Capri hartrevalidatie tekent voor EZIS/ICT hosting bij ICTZ

maandag 15 oktober 2012
Tags: nieuws

Het Rotterdamse revalidatiecentrum Capri Hartrevalidatie heeft onlangs getekend voor ICT hosting in de hostingomgeving van ICTZ.

Het Rotterdamse revalidatiecentrum Capri Hartrevalidatie heeft onlangs getekend voor ICT hosting in de hostingomgeving van ICTZ.

Capri Hartrevalidatie gaat per 1 januari gebruik maken van het zorg informatie systeem ChipSoft EZIS. ICTZ neemt de hosting van zowel het EZIS als de volledige ICT op zich. Daarmee draagt ICTZ zorg voor een optimale beschikbaarheid en performance van het ChipSoft EZIS alsmede alle binnen Capri Hartrevalidatie in gebruik zijnde applicaties.

‘ICTZ maakt een degelijke en betrouwbare indruk en de manier van zaken doen ervaar ik als prettig. Bijkomend voordeel is de specialistische kennis van het EZIS. Bovendien kunnen we de volledige ICT bij ICTZ onder één dak brengen’, aldus Niek Baart, directeur Capri Hartrevalidatie.

Capri volgt onder andere Bergman Clinics en Mediferia, die het EZIS reeds hebben ondergebracht in de hostingomgeving van ICTZ. ICTZ beschikt over de specialistische kennis om gehoste omgevingen optimaal in te richten en te beheren, waardoor zorginstellingen als Capri zich primair kunnen richten op het zorgproces.

De gehoste ICT omgeving wordt middels ProActive Monitoring bewaakt. Dit monitoringsysteem signaleert tijdig incidenten en verhelpt deze in de meeste gevallen voordat ze de continuïteit van de dienstverlening in gevaar kunnen brengen.

Over Capri Hartrevalidatie
Capri Hartrevalidatie ondersteunt bij het herstel na een hartaandoening en helpt de draad van het leven weer op te pakken. De programma's richten zich niet alleen op lichamelijk herstel en conditieverbetering, maar ook op het psychisch herstel.
Bron: www.caprihr.nl

Op de foto: Niek Baart, directeur Capri en Ariën Vestering, directeur ICTZ