Navigatie Link overslaanHome » Nieuws en Blog » ICTZ nieuws » Capri Hartrevalidatie live met ChipSoft EZIS in hostingomgeving ICTZ

Capri Hartrevalidatie live met ChipSoft EZIS in hostingomgeving ICTZ

donderdag 31 januari 2013
Tags: nieuws

In het weekend van 5 en 6 januari is het revalidatiecentrum Capri Hartrevalidatie live gegaan met CS-EZIS in de hostingomgeving van ICTZ. Ter voorbereiding op de livegang van Capri Hartrevalidatie met het CS-EZIS heeft ICTZ een aantal trainingen gegeven aan de eindgebruikers. Door middel van de trainingen zijn de eindgebruikers op weg geholpen met het gebruik van het CS-EZIS en de basisfunctionaliteiten.

In het weekend van 5 en 6 januari is het revalidatiecentrum Capri Hartrevalidatie live gegaan met CS-EZIS in de hostingomgeving van ICTZ.

ICTZ neemt voor Capri de hosting van het CS-EZIS op zich alsmede het beheer van de volledige ICT omgeving. Daarmee draagt ICTZ zorg voor een optimale beschikbaarheid en performance van het CS-EZIS alsmede alle binnen Capri Hartrevalidatie in gebruik zijnde applicaties.

Capri Hartrevalidatie heeft hoofdkantoren in Rotterdam en Den Haag en werkt vanaf zeven sportzalen in en rond Rotterdam en Den Haag. In de sportzalen hebben therapeuten en verpleegkundigen sessies met hartpatiënten en worden oefeningen onder begeleiding uitgevoerd. Elke locatie beschikt over een beveiligde verbinding naar het datacenter van ICTZ en daarmee toegang tot CS-EZIS, Navision en Office.

CS-EZIS trainingen
Ter voorbereiding op de livegang van Capri Hartrevalidatie met het CS-EZIS heeft ICTZ een aantal trainingen gegeven aan de eindgebruikers. Door middel van de trainingen zijn de eindgebruikers op weg geholpen met het gebruik van de verschillende functionaliteiten van CS-EZIS.

In totaal zijn er vier dagen trainingen gegeven, waarvan deels in de avond. Dit heeft ervoor gezorgd dat alle gebruikers aan deze trainingen konden deelnemen. Het betrof een basistraining waarin de beginselen van het CS-EZIS zijn uitgelegd. Voor 95% van de gebruikers is het CS-EZIS een nieuw pakket dus er is veel ingegaan op zaken als:

• Hoe reageert het pakket
• Welke handige sneltoetsen zijn er
• Overzicht van de belangrijkste modules
• Hoe gebruik ik de basis functionaliteiten zoals Agenda, Dossier, DDR, Document

Er is hands-on met het pakket gewerkt zodat de cursisten een gevoel kregen hoe het is om met het CS-EZIS te werken. ChipSoft heeft hiervoor de basis inrichting opgeleverd.

Over Capri Hartrevalidatie
Capri Hartrevalidatie ondersteunt bij het herstel na een hartaandoening en helpt de draad van het leven weer op te pakken. De programma's richten zich niet alleen op lichamelijk herstel en conditieverbetering, maar ook op het psychisch herstel.